USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку обрали будинки, які ремонтуватимуть за державні кошти

22 Травня 2013 16:21
Шість ОСББ відремонтують за кошти з місцевого держбюджету за результатами проведеного конкурсу.

Про це інформували у відділі інформаційної роботи Луцької міськради.

Так, конкурсну комісію з відбору та затвердження проектів на фінансування заходів Програми сприяння діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків на території Луцька створили для ефективного розподілу коштів, передбачених міським бюджетом для її реалізації. Головне завдання комісії – визначення переможців відкритого конкурсу серед наданих ОСББ проектів та подання їх міській раді для фінансування за рахунок коштів, передбачених Програмою.

Члени комісії попередньо вивчили подані проекти та обрали шість (із поданих 12), що відповідають умовам конкурсу та подали всі необхідні документи. Зокрема це такі ОСББ:

«НОВОСЕЛ-ЛУЦЬК» (проспект Відродження, 53а); «Вікторія» (вулиця Сагайдачного, 1);
«БАРВИ» (вулиця Бринського, 4);
«Захар» (вулиця Захарова, 9);
«КРАВЧУКА-17» (вулиця Кравчука, 17);
«СОБОРНІСТЬ» (вулиця Соборності, 20).

Цим об’єктам буде нададуть допомогу із місцевого бюджету на здійснення капітального ремонту у розмірі 80% від загальної суми.

Засідання конкурсної комісії відбулося у залі засідань департаменту житлово-комунального господарства сьогодні, 22 травня.

У ній взяли участь заступник міського голови, голова комісії Лариса Соколовська, депутат міської ради, заступник голови комісії Роман Бондарук, заступник директора департаменту житлово-комунального господарства з питань розвитку ОСББ та експлуатації житлового фонду Надія Коленда, заступник начальника відділу розвитку ОСББ, реформування ЖКГ та економічного аналізу департаменту житлово- комунального господарства Світлана Музика, начальник відділу з енергозбереження управляння економіки міської ради Костянтин Патракеєв, виконавчий директор Асоціації захисту молоді Волині, голова громадської організації «Фонд місцевого розвитку» Петро Верзун та представники ОСББ у місті Луцьку.

Окрім визначення переможців конкурсу, члени комісії обговорили питання, що стосувалися капітального ремонту будинків, прибудинкових територій, надали консультації представниками ОСББ стосовно питань, які викликали у них проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus