USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку опублікують «чорний список» бізнесменів

31 Липня 2012 11:18
У газеті «Луцький замок» опублікують список підприємців, які боргують своїм працівникам заробітну плату. Також в центрі міста може з’явитися дошка «Вони ганьблять Луцьк».

Про це 31 липня під час наради в міськраді сказав перший заступник міського голови Луцька Святослав Кравчук.

З його слів, нині підприємства обласного центру боргують своїм працівникам понад 4 мільйони гривень заробітної плати.

Водночас посадовця обурило, що на нараду не з’явилися представники товариств «Каскад-продакшн», «Ніколь», «Меблі Вікторія» та мостобудівного загону № 60 ВАТ «Мостобуд».

Кравчук попросив заступника начальника управління економіки міськради Любов Івевакову, щоб вона підготувала список боржників для публікації в газеті «Луцький замок».

«Оголосіть в газеті заборгованість. Хто і скільки не платить. Хай знає Луцьк своїх героїв», - зауважив чиновник.

Насамкінець він сказав, мерія знайде можливість розташувати в центрі міста «дошку пошани». «Зробимо великий стенд «Вони позорять місто Луцьк» з фотографіями тих керівників… Думаю, що до Дня Незалежності зробимо», ‒ мовив посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
людмила Показати IP 31 Липня 2012 12:05
Першим в списку - заслужений економіст Кривицький А.Ф.
Лучанка Показати IP 31 Липня 2012 13:03
Це дитяча гра. Ви до них закон прийміть, закрийте їх шарашкіні контори і хай заплятять зі сотню тисяч штрафу і тоді подіє. А це їм до лампочки вішайте, а вони тим часом використовують рабську працю дурних лучан. А чого вони ходять на роботу, за яку їм не платять, невже неможна в Луцьку знайти роботу,можна якщо сильно захотіти.Хай би вони з цих роботяг брали за те, що вони на роботу ходять, можливо і не робили б на цих ворюг.
pavel Показати IP 31 Липня 2012 13:37
БЛА БЛА БЛА говорити не мішки носити, я наприклад не вірю що стенд саме з таким надписом і вмістом зявиться в центрі міста.
бу Показати IP 31 Липня 2012 13:45
кравчук жгёт
Петро Показати IP 31 Липня 2012 15:13
Нарешті знайшли крайніх))...А де ви знайдете місце для дошки ,на якій буде висіти 450 всім знайомих рил?Чи вони нам нічого не винні?))
правопорушник Показати IP 31 Липня 2012 18:26
пане Кравчук ви б розібрались у себе в раді хто скільки отримує і чи можливо пржити на таку зарплатню. А не страдати зі стендом і витрачати кошти з того ж бюджету на "АХИНЕЮ"... СОВДЕП давно пройшов, чи може у Вас "ностальгія" ?!?!?!?. P.S. Я Вам рекомендую прислухатись до слушних зауважень, як не як це соцмережа де Ви на пряму спілкуєтесь з народом, а не показуху по ТВ крутите. За Вами наступний хід...
Гуцул Показати IP 31 Липня 2012 20:48
Нормальная идея. Пусть им будет стыдно.
Інженегр Показати IP 31 Липня 2012 21:48
Як усі ці комсомольські ініціативи Кравчука і Романюка виглядають з точки зору законності? Може людям, які не здатні керувати ситуацією в місті з зарплатами пошукати собі іншу роботу? Усі ці списки не що інше, як образа честі, гідності і ділової репутації людей.
SET Показати IP 1 Серпня 2012 09:57
А тим часом прокуратура в стороні мовчить і спостерігає... ))) А мали б щось робити...
Сашка Показати IP 1 Серпня 2012 10:30
замість того щоб вникнути в ситуацію та допомогти підприємству, простіше всього збирати на наради і розповідати по покращення життя з кожним днем і про поганих керівників буржуїв які перетворюються на фараонів. Довели країну до ручки, щей валять на тих хто намагався хоч якось забезпечити людей роботою та хоча б мін. з/п. Замість безтолкових дошок дайте тим людям нормальну з/п і роботу тоді і зачухаться керівник-боржник, але ж вам слабо, це не язиком молоти...
лщт Показати IP 7 Серпня 2012 21:59
З себе почніть-вірніше тролейбусного парку-який і роздерибанити не можете і зарплати заплатити. Найміть фахових спеціалістів з інших міст, якщо самі дурні.... А тоді за інших беріться...керівники хр*ові...
Толя Показати IP 17 Серпня 2012 18:05
На одном строительном сайте Луцка появилась интересная рубрика на похожую тему http://www.remstroycom.net/index.php/cherny-.html

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus