USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вже завтра у Луцьку – пікантна вистава «Сексуальне чтиво»

12 Жовтня 2018 18:02
Київський театр «Чорний квадрат» 13 жовтня у розважальному центрі «Промінь» у Луцьку покаже комедійну виставу «Сексуальне чтиво». Це єдине в Україні імпровізаційне шоу.

В живій грі,прямо на сцені, на очах у глядачів та за їх участю народжується новий і неповторний твір.

"Відверто і легко про сокровенне, про відносини, про любов, про секс. Ситуації, які схвилюють кожного, душевні розмови, наповнені жартами і гумором. Глядачі задають ситуації і ролі, а актори реалізують ідею.

«Зіркові гості» і глядачі беруть участь в імпровізації на сцені нарівні з акторами. Кожен наступний спектакль - це інтрига, кожен новий гість - сюрприз, але все разом - це гарантований вечір в приємній компанії", - так інтригують організатори.

Серед тих, хто відвідав вистави, є актори, телеведучі, музиканти, співаки, танцюристи, спортсмени, політики і багато інших.

Учасниками імпровізацій побували: телеведучі Олександр Педан, В'ячеслав Соломка, Іван Городецький, Ігор Посипайко та Микита Добринін, екс-солістки групи «Real O» Ліна Міцукі та Яна Соломко, учасниці дуету «Анна-Марія», володар титулу «Найсильніша людина світу» Василь Вірастюк, телеведуча Роза Аль-Намрі, шоумен Андрій Джеджула, коміки Микола Атанов і Андрій Колмачевський, актриси Олеся Власенко, Ірина Сопонару, Катерина Колесник і Юлія Гаврилова, радіоведучі Слава Дьомін та Олег Дмитрієв, переможець телешоу «Голос країни» Павло Табаков, вокалісти Арсен Мірзоян, Лаліко, Володимир Дантес і Юлія Кавтарадзе, танцюрист і співак Амадор Лопес, кулінарний експерт Вінченцо Барба, дизайнер Жан Гріцфельдт і багато інших.

Вперше в Україні глядачам пропонується аналог Бродвейских легендарних імпровізаційних шоу. Історія цього жанру налічує більше 50-ти років. З 80-их років імпровізація стала самим популярним і затребуваним театральним жанром в США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 12 Жовтня 2018 20:28
Краще б показали,навчили людей,підлітків звичайної етики,правил поведінки в транспорті і т.д.А про секс вони і самі добре знають,навіть показувати вистави не потрібно,їсти не знають як приготувати,а те діло знають
хехъ до Анонім Показати IP 12 Жовтня 2018 22:33
Кесарю - кесарево, животным - о животных))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus