USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку пенсіонерам не хотіли нараховувати пільги на пенсію

4 Червня 2013 15:41
Пенсіонери поскаржились, що в управлінні Пенсійного фонду в місті Луцьку порушили їх права, не призначивши пенсію на пільгових умовах,- повідомили у прес-службі прокурора міста Луцька.

До прокурора міста Луцька Сергія Даніліна звернувся мешканець обласного центру Василь Лучинець, який не міг самостійно відстоювати свої порушені права й законні інтереси через скрутне матеріальне становище. Пенсіонер - заявник поскаржився на управління Пенсійного фонду в місті Луцьку з приводу порушення його права на призначення пенсії на пільгових умовах.

Прокурор міста в інтересах Василя Лучинця звернувся до Луцького міськрайонного суду з позовом про визнання дій управління Пенсійного фонду в місті Луцьку неправомірними та зобов’язання призначити пенсію на пільгових умовах.

Прокуратура довела, що чоловік має право на пільгову пенсію в з’язку з особливими умовами праці, зараз не працює, утримує дружину - інваліда 1 групи та сина – інваліда 3 групи. Середньомісячний сукупний дохід сім’ї нижчий суми прожиткового мінімуму на одного члена сім’ї. Більше 20 років Василь Лучинець працював на роботах в шкідливих умовах, що підтверджують відповідні довідки, накази та записи в трудовій книжці.
Суд задовольнив позов прокурора міста Луцька в інтересах пенсіонера.

В аналогічній ситуації опинився ще один пенсіонер із обласного центру Олександр Гордійчук. Позов прокурора міста Луцька в його інтересах судом також задовольнили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
анонімус Показати IP 4 Червня 2013 19:40
люди, що "не хотіли" до сих пір працюють?
луцьк Показати IP 6 Червня 2013 10:52
вони так звикли-і хоч у вас буде і стаж і внески ви платили все життя - ті ділки вимагають вас виходити на мінімальну пенсію . А от коли не погоджуєтеся то готуйтеся до армагедону .Заганяють як зайця за довідками а далі вимагають ще папірці . Прохання показати за яким законом це відбувається наштовхується на град хамства. Там не буде порядку ніколи бо його ніхто не хоче саме там навести.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus