USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку під «С.К.А.Й» прощалися з Євро. ФОТО

2 Липня 2012 09:11
В обласному центрі Волині востаннє на Театральному майдані зібралися люди, аби поспостерігати за матчем Євро-2012. Фінальний матч турніру прийшло переглянути кілька тисяч лучан, а перед матчем їх розважав гурт «С.К.А.Й».
Закриття луцької фан-зони відбулося 1 липня.
Чи не найцікавішою частиною програми дійства для багатьох став виступ музичної формації «С.К.А.Й». Хлопці привезли до Луцька різноманітну програму: зі старими та новими піснями. А під час виступу вокаліст гурту Олег Собчук закликав людей викрикувати «Україна! Україна!»

Найбільше ж оплесків та вересків шанувальниць «зібрала» композиція «Тебе це може вбити». Насамкінець хлопці виконали пісню «Ми здатні на більше», присвячену національній збірній України з футболу.

Щоправда, відразу глядачі гурт не відпустили, тому музиканти виконали дві композиції «на біс». Зокрема презентували новий трек «Тут і тепер».
Чимало людей прагнуло намалювати на своєму обличчі символіку збірних, які підтримували у фіналі. Тож біля двох-дівчат художниць зібралася велика черга.


Декотрі лучани востаннє скористалася можливістю зіграти в футбол на центральній площі міста. Поки не стемніло, вони «ганяли у м’яча» на спеціальному майданчику.


До слова, лучан, які вболівають за Іспанію, на майдані опинилося в кілька разів більше, ніж прихильників Італії. «Піренейці» значно голосніше підтримували своїх улюбленців.
Хоча «апеннінці» махали національним прапором Італії, а двоє фанів команди Чезаре Пранделі, можливо на вдачу, принесли канапу, на якій спостерігали за грою. Однак це не допомогло – Італія поступилася іспанцям 0:4.


Варто зауважити, що люди стояли на лише на площі, але й «обліпили» сходи обласного драматичного театру та газони біля проспекту Волі.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus