USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку після ремонту відкрили проспект Перемоги

21 Червня 2013 10:24
Після закінчення ремонту дорожнього покриття проспект Перемоги відкрили. Сьогодні зранку, 21-ого червня, проспектом уже курсував транспорт.

Так, ремонт дорожнього покриття проспекту Перемоги розпочали 18-ого червня та перекрили рух транспорту.
Як повідомив «ВН» начальник департаменту ЖКГ у Луцьку Іван Кубіцький, розмітку на дорогу на проспекті Перемоги нанесуть не раніше, ніж через два тижні.

«Поки вкатається нове асфальтне покриття, підсохне бітум, інакше фарба не ляже. Справа у тому, що при ремонті дороги на проспекті Перемоги використовували спеціальний асфальт з елементами синтетики, тому потрібно почекати», - зауважив він.

Капітальний ремонт проспекту Перемоги у Луцьку здійснювали, використовуючи щебенево-мастиковий асфальтобетон.

Щодо того, коли на проспекті Перемоги запрацюють світлофори, Кубіцький повідомив, що невдовзі, та додав, що світлофори вимикали на період тривалості ремонтних робіт на дорозі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 22 Червня 2013 00:50
Хороша новина. І дорога рівна...поки що. І маю всі підстави стверджувати що такий її стан ненадовго. Мені достатньо було 20 хвилин подивитись як кладуть асфальт. Хтось клеїв дешеві плівки на екран телефона? Бачили потім кучу бульбашок? Так от таким і є зараз цей асфальт, тому що бітум перед покриттям наносили на нього як метуть деякі двірники - хаотичними рухами зі сторони в сторону, так щоб було не чисто, а чітко видно сліди роботи. В результаті більшість асфальту покладенва на пилюку, а не на бітум. Потім під дією навантажень транспорту ці "бульбашки" будуть грати та тріскатись, куди буде затікати вода та знову набиватись пилюка, в результаті чого ми будемо мати ті самі ями. Для чого потрібна така робота? Чому ніхто з міської зради не наблюдав за цим процесом? Чи вони разом з Кубіцьким "відмивали" зекономлені таким чином гроші? Прокуратура по цій дорозі мабуть теж не їздить?
Вова Показати IP 22 Червня 2013 23:26
бачили б як на чернишевського перекрили рух і ремонтували... 10 працівників загаряли цілий день під пивко а потім билися біля міліцейської лікарні, а водій зіла і ще двое засипали ямища, ну і деяким господарям на подвіря асфальт возили. дорога вся горбата і ненабагато змінилася, за те перекривало 2 машини даї. розводять нас з вами падлюки і ніхто цей безлад неконтролює!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus