USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку пошкоджені трубопроводи

12 Серпня 2013 16:24
Трубопроводи теплових мереж пошкоджені у Луцьку.

За станом на 12 серпня під час проведення гідравлічних випробувань трубопроводів теплових мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання, які розпочались з травня, у Луцьку виявили 48 порушень технологічної роботи системи теплопостачання. 31 порушення вже усунули, інші, кажуть на підприємстві, знаходяться на стадії ліквідації. Так, лише в 33-ому та 40–ому мікрорайонах ліквідували 18 поривів на магістральних трубопроводах, - інформують у прес-службі «Луцьктепла».

Нагадаємо,підприємство у міжопалювальний період здійснює значний обсяг робіт щодо підготовки теплового господарства до експлуатації в осінньо-зимовий період – проводяться капітальні та поточні ремонти обладнання котелень, ЦТП, котлів, внутрішньобудинкових систем, замінюються теплові мережі. Одним із обов’язкових етапів підготовки міського теплового блоку до зими є проведення гідравлічних випробувань трубопроводів.

Гідравлічні випробування, розповідають у службі, проводяться поетапно у всіх районах Луцька під час ремонтно-профілактичних робіт. Ліквідація пошкоджень на трубопроводах зовнішніх тепломереж вимагає проведення відповідного виду земельних робіт, що може спричинити тимчасові незручності для мешканців та гостей міста, - попереджають представники «Луцьктепла».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Горохівець Показати IP 12 Серпня 2013 17:24
Ці роботи видно неозброєним оком. Кажуть це заслуга теперішнього начальника Кипичука. На жаль цьго не робили колишні Лучки, Васеніни, от все і "обветшало".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus