USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку хочуть зобов’язати винуватців ДТП відновлювати пошкоджені об’єкти

22 Лютого 2017 11:39
Cтворити дієвий механізм контролю за відшкодуванням збитків місту від ДТП та інших правопорушень людьми, які були винуватцями таких подій, просить автор електронної петиції.

Петиція із закликом створити комісію, яка стежитиме за відновленням об’єктів міста, пошкоджених внаслідок негативних дій громадян, зареєстрували 22 лютого.

«У Луцьку є численна кількість огороджень, світлофорів та інших об'єктів, що були пошкоджені внаслідок дій учасників ДТП. Для прикладу додається кілька фотознімків знищених об'єктів, зроблених 18.02.2017 року лише на одному відрізку дороги міста, які протягом року не були відремонтовані», - повідомляє автор петиції Сергій Ужегов.

З його слів, через такі «дірки» в огородженні створився неконтрольований пасажиропотік, що значно підвищив рівень аварійності у цих місцях.

«Оскільки відновлення таких об'єктів потребує грошей міста, вважаю за потрібне створити умови, за яких кожен встановлений порушник має матеріально відповідати за свої дії. Під цим розуміється створення комісії, в яку входитимуть: незалежний експерт по оцінці збитків (складає кошторис штрафу з усіма пов'язаними витратами), юрист (захищає місто у суді, якщо винуватець не погоджується зі штрафом), допоміжний персонал», - вважає автор петиції.

На його думку, розв’язання цієї проблеми у запропонований спосіб дозволить зменшити аварійність на дорогах, відновити та покращити благоустрій міста та зекономити кошти бюджету міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Задрали Показати IP 22 Лютого 2017 11:52
Для початку хай зроблять дороги що б можна було їздити безпечно і посипали і чистили від снігу! А хто ж через ями буде оплачувати ремонт машини.. ванючі чиновники зажрались.. Скоро буде кінець цим рахітам стануть на коліна!
АС до Задрали Показати IP 22 Лютого 2017 12:52
повністю Вас підтримую є страхові компанії нехай стахують майно міста в чому проблема .Одна в Луцьку проблема це безмозглі полішуки які сидять на керівних посадах
Юлія до АС Показати IP 22 Лютого 2017 14:47
Як ви вже набридли зі своїми полішуками, всі ми полішуки, Читайте історію. Полішуки водять маршрутки, полішуки на керівних посадах в Луцьку, полішуки зайняли всі місця в садочках, а корінному бидлу немає куди діточок своїх віддати. Оберніться і подивіться навколо, все залежить від нас. А ви АС чим займаєтесь? Ідіть і добивайтеся, ні ідіть у владу і працюйте.
корінний зуб до Юлія Показати IP 22 Лютого 2017 17:54
підтримую на всі 100%!!!
Анонім до Юлія Показати IP 22 Лютого 2017 18:13
так ви все окупували у владі, судах, прокуратурі, мєнтурі через своїх папіків і мамаш. ви - кодло, la piorva, мафія. вибирайте що хочете. а випадкову людину просто зїсте живцем.
АС до Юлія Показати IP 22 Лютого 2017 18:22
Всі ви полішуки загарбники не сидиться на поліссі приїлали в місто і загадили дороги розбили сміття накидали тільки горілку хляєте і паскудите на більше полішуки не здатні
алекс Показати IP 22 Лютого 2017 13:13
все правильно зламав-відшкодуй
Олексій до алекс Показати IP 22 Лютого 2017 14:22
Все так просто, коли справа іде про звичайних громадян. Тут плати, там плати, там відшкодуй, там доплати, там занеси. Закон є, не заплатиш - самі заберемо..... Але як тільки щось подібне з нашими можновладцями стає - ця схема чомусь не діє....
алекс до Олексій Показати IP 23 Лютого 2017 22:05
проста людина машину на мае маеш на бензин то видшкодовуй
Анонім Показати IP 22 Лютого 2017 14:11
а ще треба запровадити персональну відповідальність чинуш за протиправні дії і бездіяльність
мля Показати IP 22 Лютого 2017 15:11
Ніби такого права, як зобовязати винуватця відновити пошкоджене, не було до цього часу......... ні з чого сенсацію зробили.... Тьху.....
1234 Показати IP 22 Лютого 2017 16:16
у автора петиції клепки не має бо вся процедура прописана в законі і нормативних докуметах що куди і як...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus