USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку приведуть до ладу «Міст закоханих»

10 Липня 2013 18:28
До середини серпня у Луцьку планують завершити ремонтні роботи на «Мосту закоханих», що через річку Сапалаївка.

Про це інформує IA ZIK.

Перший заступник луцького мера Святослав Кравчук визначив обсяги робіт, які потрібно виконати першочергово до Дня Незалежності України. «На сесії міської ради було прийнято відповідне рішення щодо земельних питань. Потрібно братися до подальшої роботи», – зазначив він.

Радник міського голови Борис Сорока довів конкретні терміни виконання робіт щодо облаштування підпірної стіни вздовж житлового будинку №49 на проспекті Волі, спортивного майданчика на схилах річки Сапалаївка біля гуртожитків, де потрібно покласти бруківку, встановити необхідний спортивний інвентар. Також у цьому районі засіять газони травою, висадять декоративні зелені насадження тощо.

Йшлося про завершення робіт з поглиблення русла річки Сапалаївка, від пішохідного мосту, що веде до гуртожитків, до першого мосту вище за течією, укріплення берегової лінії. До середини серпня планується завершити роботи з реконструкції і повного оновлення пішохідного мосту («Міст закоханих») і встановлення перил та кованих конструкцій мосту, а також його освітлення. Будуть облаштовані бігові та велосипедні доріжки, павільйони для катання на роликах, дитячий майданчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хома Показати IP 11 Липня 2013 09:05
За чиї кошти?
Просто так Показати IP 11 Липня 2013 09:42
За кошти закоханих :-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus