USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку призупинили конкурс перевізників

16 Грудня 2010 14:26
У зв’язку з тим, що в учасників конкурсу серед перевізників пасажирів Луцька виникли юридичні претензії щодо дотримання умов конкурсу, міськвиконком вирішив тимчасово припинити проведення конкурсів та поки що не укладати нові договори.
Таке рішення прийняв міськвиконком 16 грудня.

Нагадаємо, що взаємні звинувачування виникли між компаніями «Санрайз» та АТП 10701, які за результатами трьох конкурсів перевізників набрали найбільшу кількість маршрутів.
«Все пішло в суди, прокуратура забрала вже всі матеріали», - прокоментував луцький міський голова Микола Романюк.
Тому виконком вирішив відмінити два завершальні конкурси, один з яких мав відбутися 17 грудня.
До того ж протягом трьох місяців діятимуть тимчасові угоди про перевезення з існуючими перевізниками, а з тими, котрі виграли тендер до з’ясування обставин угоди не укладатимуть.
Разом з тим, міськвиконком прийняв рішення, згідно з яким включається умова конкурсу про пропорційне обмеження кількості власного та орендованого транспорту учасниками конкурсу. Це дасть змогу дрібним перевізникам бути конкурентоспроможними та відсіє від конкурсу великі підприємства. Про що окремі представники перевізників просили раніше.
Рішення вступить в дію, якщо пройде необхідну регуляторну процедуру, що триватиме не менше двох місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олесь Показати IP 16 Грудня 2010 17:03
Маячня якась... Говорили-балакали... Всюди розумні люди вважають за доцільне використовувати в такого рода роботах крупних виконавців, тобто тих, які можуть організувати нормальну роботу транспорту на маршрутах, а Луцьк знову шукає "свою" дорогу... Крупний перевізник - це планове господарство зі своїми службами диспетчеризації, медичного і технічного контролю, своєю сервісною базою. А Луцьк так і хоче, щоб автобуси відстоювалися по подвір"ях і ремонтувалися на кінцевих зупинках! Де логіка? Що поганого в тому, що якесь підприємство з розвинутою базою візьме під свою відповідальність десяток-другій автобусів окремих власників? Тут тільки влада має проконтролювати, щоб це об"єднання відбулося не на папері, а машини б і дійсно обслуговувалися і контролювалися персоналом підприємства. Від цього виграють всі і в першу чергу - місто, пасажири!
волинянин Показати IP 16 Грудня 2010 17:39
Ура!тепер Вітинський знову стане ніщим!Хто тепер до нього піде на його розвалини в Таксопарк? Тепер всі підприємці самостійно повиграють і пошлють того пришибленого куда найдалі!
Думающий Показати IP 17 Грудня 2010 09:09
А вся логика "войны" между Витинским и Голевой была понятна изначально! Если АТП-10701 собиралось взять "под крылышко" около сотни машин частников, то сразу вставал очень простой вопрос: "А где они собираются эти сито с лишним машин парковать, обслуживать... Кто будет эти автобусы ремонтировать и выполнять их ТО?" На территории бывшего таксомоторного парка единственное строение, что пригодно для выполнения работ с автобусами - это строение, что арендует "Санрайз"! Вот поэтому Витинский сотоварищи и так "колотился", стремясь выжить фирму с территории.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus