USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Конфліктом Голєвої і Вітинського займеться суд?

7 Грудня 2010 08:56
Переможці тендеру на перевезення пасажирів в Луцьку компанії «Санрайз» і «Луцьке АТП 10701» подали до депутатської комісії з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження зустрічні звернення щодо порушень проведення конкурсу.
Про це стало відомо під час засідання комісії 6 грудня.
Нагадаємо, що обидва підприємства виграли право перевозити пасажирів на маршрутах міста. «Санрайз» отримало три маршрути, а «АТП 10701» - п’ять.

У зверненні компанії «Луцьке АТП 10701», що підписане головою спостережної ради і екс-депутатом Вадимом Вітинським йдеться, що «Санрайз» подав до конкурсного комітету документи, що містять недостовірні дані. На підставі цих документів компанії нараховувалися бали, що впливали на результат тендеру.
У зверненні Вітинського стверджується, що між його компанією і «Санрайзом» існує договір оренди території компанією «Санрайз» у АТП. Що, «як вважає «Санрайз», дозволяє йому стверджувати, що у нього є ремонтно-технічна база, КТП, медики і механіки і стоянка для міжрейсового відстою автобусів», - каже Вітинський.
Однак, у зверненні йдеться, що це не відповідає дійсності, а відстій автобусів на зазначеній території «Санрайз» здійснюється незаконно, так як немає необхідних погоджувальних документів.
Натомість депутат Олена Голєва, яка є головою ради засновників «Санрайзу» і членом депкомісії, стверджує, що дане звернення є лише «суб’єктивною думкою підприємця», яку він не може довести вже протягом восьми років. Вона каже, що подібне звернення він розіслав не лише на депкомісію, а й у прокуратуру і СБУ.
Депутатка каже, що «Санрайз» має підтвердження, що зазначена у договорі територія є стоянкою і відповідні документи з Головдержтрансінспекції це підтверджують. А Вітинському вона пропонує вирішувати проблему у суді.
В процесі засідання комісії депутатка також усно озвучила звернення, згідно з яким компанія «Санрайз» скаржиться на компанію «Луцьке АТП 10701». Як стверджує Голєва вони подали до конкурсу документи, що вказують, ніби компанія має 20 автобусів, які мають вік менше 5 років.
Однак, за повідомленням ВРЕР УДАІ УМВС України у Волинській області таких на АТП – лише 16, - стверджує Голєва. А зазначені неправдиві дані допомогли АТП отримати додаткові 10 балів, - додає вона.
За пропозицією голови комісії Рустама Дячука депутати додатково вивчать обидва звернення і приймуть рішення по зазначеному питанню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
yav Показати IP 7 Грудня 2010 09:17
Обидва - донощики, соромно в такому віці одне на одного бочку катити
лучанка до yav Показати IP 7 Грудня 2010 16:13
А в якому вони віці? Наскількі я знаю Голєвій років 30 , а вітинському вже далеко за 50. Він вже й сивий. і внуки в нього вже школу закінчують....???
я з луцька Показати IP 7 Грудня 2010 13:17
А Голєва бреше, що Санрайс виплачує зарплату своїм водіям, це не правда.Ні відпускні ні лікарняні нічого не оплачуються.Коли звільняєшся то і розрахункових нуль, ще получається, що ти їм винен.
Надюша Показати IP 7 Грудня 2010 17:58
А при чому тут зарплати. І де Голєва про це "бреше"? Ви шановний може не з Луцька , а з луни звалились???І на такі порушення є правоохоронні органі- звертайтесь. тільки я так розуміє, що ви це тільки що придумали. Що Голєва десь добряче на щурячого хвоста наступила?
Пірат Показати IP 28 Грудня 2010 11:29
Голєвій треба добряче дати під хвіст.Хто перший!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus