USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку скоро - новий сквер. ДОКУМЕНТИ

1 Липня 2013 10:44
Роботи з облаштування скверу з дитячим майданчиком у 40-ж-2 мікрорайоні незабаром розпочнуть у Луцьку, - пише Волинський інформаційний портал.

Нагадаємо, що на початку 2013-ого депутат планували облаштувати у 40-ж-2 мікрорайоні сквер з дитячим майданчиком.

Заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська надала відповідь на запит. «Повідомляємо, що управлінням містобудування й архітектури буде розроблено схему розміщення скверу та дитячого майданчика і направлено у департамент житлово-комунального господарства для його облаштування, про що додатково вас буде повідомлено», – йдеться у відповіді заступника градоначальника.

План скверів
Архітектори розробили два варіанти скверу. В одному передбачені дві зони, а в іншому – три, зокрема для дітей молодшого та середнього віку, а посередині, між ними, для дорослих. Роман Романюк пояснив, що мами зможуть сидіти по центру і бачити та контролювати своїх чад. У комплексі передбачені гойдалки та качелі для дітей, а також облаштування алей, мощення їх бруківкою, встановлення лавочок та ліхтарів.

Згідно з попередніми планами, перші роботи мають розпочати вже восени, тобто посадити дерева. Навесні ж можна буде продовжити й зробити зонування території.

Щоправда, у місті немає коштів для створення скверу, тож влада обіцяє лише допомогти з підведенням комунікацій. Тож наразі обранець громади шукає підприємців та меценатів, які будуть готові підсобити у добрій справі.

Нагадаємо, на 40-ому кварталі у Луцьку хочуть звести нову багатоповерхівку.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Я Показати IP 1 Липня 2013 11:14
А де отой 40-ж-2 мікрорайон?
Сергій Показати IP 1 Липня 2013 11:40
В Ж..і
Петьо Показати IP 1 Липня 2013 14:24
ЦИТАТА: "...Нагадаємо, на 40-ому кварталі у Луцьку хочуть нову багатоповерхівку...". Якраз на 40-овому кварталі зовсім не хочуть нову багатоповерхівку ))
kvartal Показати IP 14 Липня 2013 22:45
Сайт 40-го кварталу Луцьку 40.lutsk.ua

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus