USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку створять образ майбутнього молодого українця

14 Листопада 2013 14:51
У Луцьку відбудеться перший Міжнародний молодіжний форум. Про це повідомили організатори заходу - СГО «Молодіжна платформа» під час прес-конференції сьогодні, 14 листопада.
Мета заходу – створити умови для обміну досвідом та налагодження співпраці з іноземними молодіжними організаціями.
«Наші громадські організації не є гіршими від європейських. Але нам бракує самопіару», - розповідає організатор Захар Ткачук.
Учасниками форуму будуть представники молодіжних організацій із різних країн.
Основна мова заходу – англійська.
Упродовж двох днів відбуватимуться різноманітні презентації, творчі вечори, конкурси. Найголовніші серед них: мистецька виставка-конкурс, Пластунська ватра, екскурсія Луцьком, круглий стіл студентства, вечірка Гаррі Поттера, флешмоб, відеоконкурс робіт від громадських організацій та представлення англомовним клубом Дня подяки.
Родзинкою форуму стане акція «Капсула часу». Два тижні організатори збиратимуть інформацію про те, як сучасна молодь уявляє молодь майбутнього, після чого капсулу із думками урочисто заховають у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.
Офіційне відкриття форуму відбудеться 30 листопада о 12:00 у приміщенні Палацу учнівської молоді.
Дізнатися детальніше про захід та зареєструватися можна на офіційному сайті форуму mmf.ukr.re. Крім того, тут буде розміщена карта Луцька із подіями, що відбуватимуться у рамках Міжнародного молодіжного форуму.
Нагадаємо, перший Міжнародний молодіжний форум у Луцьку відбуватиметься 30 листопада та 1 грудня.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus