USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку судяться два КП

19 Липня 2012 09:43
У Луцьку ДКП «Луцьктепло» у судовому порядку стягує із іншого комунального підприємства – «Зелене господарство міста Луцька» – борги за опалення.

Про це повідомляє IA ZIK.

Відповідно до рішення Господарського суду Волинської області, КП «Зелене господарство міста Луцька» має сплатити ДКП «Луцьктепло» майже 414,3 тисячі гривень. Серед них 266,282 тисячі – борг за послуги із теплопостачання, майже 113 тисяч гривень – пеня, 22,5 тисячі гривень – сума інфляційних, 12,6 тисячі гривень – 3% річних. Окрім того, із «Зеленого господарства» стягнуть ще й понад 8 тисяч гривень судового збору.

Як розповів у телефонній розмові перший заступник директора ДКП «Луцьктепло» Дмитро Дубняк, позиватися довелося через велику заборгованість КП за спожите тепло. «Це борги попередніх років», – зазначив він.

З його слів, нинішній директор «Зеленого господарства» не може вирішити питання оперативної оплати, а на ДКП, своєю чергою, через суди тиснуть ДК «Газ України» та «Нафтогаз».

«Тому ми були змушені позиватися до всіх споживачів, які боргують за надані послуги», – запевнив Дубняк. За його словами, це питання намагалися вирішити позасудовим шляхом. «Директор «Зеленгоспу» брав на себе усні зобов’язання щодо розрахунків, але кошти не надійшли», – зазначив Дмитро Дубняк.

Він додав, що ДКП «Луцьктепло» і так через економічно необґрунтовані тарифи зазнає збитків, які вимірюються десятками мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Z Показати IP 19 Липня 2012 10:09
"економічно необґрунтовані тарифи" ??? Менше красти треба і тарифу вистачить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus