USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відкрили новий пункт міліції. ФОТО

22 Серпня 2011 14:03
На проспекті Волі, 33 відкрили відремонтований дільничний пункт міліції, який обслуговуватиме центр міста - територію від вулиці Дубнівської до Старого міста.

Начальник Луцького МВ УМВС у Волинській області Роман Крохмаль розповів, що на будівельні роботи міський бюджет виділив більше 60 тисяч гривень. Це стало можливим після того, як старе приміщення побачили обранці луцької громади.





Нині тут - ніжнозелені стіни, нові меблі та двері.

Приміщення передали міліції півроку тому. До того воно було колишнім підсобним складом продуктового магазину, де рубали м’ясо.

«У подальшому ми будемо працювати аби подібний пункт відкрити в районі Вересневе. Бо людям далеко добиратися до органів внутрішніх справ, а проблем у них також вистачає. А тут створені умови для працівників. Аби люди могли поспілкуватися з працівниками міліції», - зазначив міський голова Микола Романюк.

Дільничний інспектор Андрій Чарнецький розповів, що за півроку до пункту поступило 1300 звернень і заяв.

«Дуже хороше приміщення. Робота буде йти набагато краще. Тому що людина приходить і їй буде цікавіше посидіти в такому приміщенні. Де просто можна сидіти, працювати і говорити з людьми», - зазначив інспектор.

Крохмаль попросив у Романюка, аби на проспекті Волі встановили вказівник, який би вказував на місце розташування пункту міліції.

У пункті працює шестеро міліціонерів. Тут можна написати заяву чи звернення. Також сюди доставлятимуть побутових дебоширів за зверненням громадян району.

Загалом за словами головного міліціонера міста останнім часом стало більше побутових звернень, а не кримінальних.


«Це вказує на збільшення довіри людей до міліції. Ми намагаємося по кожному зверненню допомогти і відреагувати», - додав Крохмаль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Mirna Показати IP 22 Серпня 2011 17:05
крохмаль тут такий вже хороший :)
Вася Показати IP 24 Серпня 2011 22:20
"Це вказує на збільшення довіри людей до міліції" - ото насмішив дядько :))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus