USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку відкриють інтеркультурний центр

16 Вересня 2013 17:26
У Луцьку відкриють Центр, що стане місцем міжкультурного діалогу представників усіх національностей, інформує ВОДТРК.
Перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук зустрівся з представниками національно-культурних товариств. Під час зустрічі обговорили перспективи співпраці громадських організацій та виконавчих органів влади.
Зокрема йшлося і про відкриття інтеркультурного центру по проспекту Волі. Зі слів пана Кравчука тут товариства презентуватимуть власну діяльність, популяризуватимуть національну культуру, організовуватимуть різні заходи. Центр стане місцем міжкультурного діалогу представників усіх національностей, які мешкають у Луцьку. А також це покращить співпрацю органів влади з громадськими організаціями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus