USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Перенесення візового центру у Луцьку: нові проблеми

21 Жовтня 2016 10:45
Пункт прийому вiзових анкет у Луцьку, який перенесли з околицi в центр мiста, створює незручностi жителям.

Про це пише газета Експрес.

Вулиця Кривий вал уже на свiтанку заповнена людьми й хаотично припаркованими автомобiлями. Сюди, у примiщення торговельного центру, переїхав з вулицi Дубнiвської, що на околицi мiста, пункт прийому вiзових анкет. У скверику з пам'ятником поетовi Костю Шишку на лавочках сидять спритнi «ділки», які пропонують за певну суму вирiшити вiзовi питання.

"Це просто неподобство! – обурюється лучанин Андрiй Мисько. – Машин бiльше, нiж людей! Стоять по обидва боки вулицi. Нi проїхати, нi пройти. А ще ж розгорнуть торгiвлю бiляшами, чебуреками. Був центр – став базар. Чому дозволили це зробити? Треба було спочатку провести громадськi слухання".

Олена Борачук мешкає неподалiк. Обурена тим, що люди, якi хочуть оформити вiзи, справляють природнi потреби де доведеться: пiд будинками або деревами.

"Громадського туалету на вулицi Лесi Українки нема, – стверджує панi Олена. – Торговельний центр вiдкривають о пiв на дев'яту. А люди стають у чергу задовго до вiдкриття. Їх можна зрозумiти – мерзнуть. Але як бути нам? Те саме було й кiлька рокiв тому, коли вiзи видавали на Данила Галицького".

Панi Людмила, екскурсовод iз Рiвного, привезла до Луцька туристичну групу. Вона теж шокована побаченим.

"У скверику на розi вулиць Лесi Українки та Кривий вал ми завжди з туристами зупинялись, – каже панi Людмила. – Бiля пам'ятника люди фотографувалися. Тепер там нiде навiть сiсти. Сквер заполонили якiсь пiдозрiлi особи. А машин скiльки на Кривому валi! До пам'ятника Миколi Чудотворцю ми ледве пройшли".

Зі слів прес-секретаря патрульної полiцiї Луцька Ольги Бузулук, з перших днiв переїзду пункту прийому вiзових анкет на вулицю Кривий вал вiд лучан надходять скарги.

"Про вiдкриття пункту прийому вiзових анкет у центрi Луцька нас не попередили, – каже Ольга Бузулук. – Якби знали завчасно, одразу виставили б там патруль. Там працюватиме окремий екiпаж, що стежитиме за паркуванням та безпекою дорожнього руху".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Нікіта Показати IP 21 Жовтня 2016 10:52
Треба задати це питання орендарю Павленко який переманив візовий центр з Рівенськоі в центр міста . Павленко за гроші знищує центр міста і візовий цент повинен бути біля консульства. От такі в нас в Луцьку бізнесмени.
Инквизитор до Нікіта Показати IP 21 Жовтня 2016 11:43
А в чём собственно проблема? Ведь проблемы на предыдущем месте были те же самые: парковка, туалеты и т.п. А Павленко тут при чём? - чел просто сдал в аренду помещения. Много автомобилей паркуется не там где нужно?! - так вот и работа полиции и заработок эвакуаторщикам. Новых проблем не стало.
Ділку до Нікіта Показати IP 21 Жовтня 2016 12:18
Візовий центр придбав у власність це приміщення і це тепер на Вам вирішувати , що і де їм відкривати. Так що якщо не знаєш, то не пиши
Лучанка Показати IP 21 Жовтня 2016 11:04
Все через з..цю!!! Спочатку робимо, потім- думаємо!!!!!
меееее р Показати IP 21 Жовтня 2016 11:40
в туалет ходіть в мерію.
Лучанин Показати IP 21 Жовтня 2016 12:08
Пункт прийому вiзових анкет у Луцьку, який перенесли з околицi в центр мiста ??? Київський майдан околиця міста??? Смішно, автор статті явно не орієнтується у місті Луцьк
ОЛЕКСІЙ Показати IP 21 Жовтня 2016 12:20
А ЧОМУ НЕ ВІДКРИЮТЬ ЩЕ ОДИН ВІЗОВИЙ ЦЕНТ У М.КОВЕЛІ , МІСТО КОВЕЛЬ ЗНАХОДИТЬСЯ ПО ЦЕНТРУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЦЕ Б ПОКРАЩИЛО Б ЛЮДЯМ ДОБИРАТИСЬ ДО НЬОГО ТА Й ПОМЕНШАЛО Б ЧЕРГ В ЛУЦЬКУ
сусід Показати IP 21 Жовтня 2016 12:28
проблема надумана як з "мухи слона " - явно роздута. де відео та фото того хаосу? а немає цього. більшість лучан задоволена цим центром. а де репортаж про заходи проти торгівлі людьми, що відбувся біля центру? було людно, всім вистачало місця...
квас Показати IP 21 Жовтня 2016 12:40
заказна статійка
сусід Показати IP 21 Жовтня 2016 16:15
Незручності жителям створює не візовий центр, а такі самі "жителі" , може просто не треба свою ср...ку на машині везти аж під сам вхід у візовий. От чого з самого світанку (як пише видання) пертися туди і стояти там під дверима у черзі, якщо черг там в принципі не може бути аж ніяк (враховуючи систему реєстрації, де ти записуєшся на конкретну годину). Припарковані машини - робота для евакуатора, всі ті ділки і рєшали, які займаються незаконною діяльністю - поліції. Туалети є в приміщенні візового центру, тому нужду справляють ті, які до нього відношення не мають (бо не мають можливості туди пройти). Якщо поліція краще візьметься за це місце і буде ганяти всіх бажаючих підзаробити, а наші люди навчаться культури поведінки, думаю проблем як таких не буде. Але все це з області фантастики)))) Бо наші всюди наші))
пропозиція Показати IP 22 Жовтня 2016 00:55
пропозиція відкрити філію візового центра в ліпінах під вікнами в жінки павлєнка...
Соня Показати IP 22 Жовтня 2016 14:21
Роздули проблему.Встановити боларди,як на Братковського,Замковій.Бажаючих заїхати зменшиться наполовину.
Лучанка Показати IP 22 Жовтня 2016 15:37
А коли на Дубніський був візовий центр, і постійно там був срач та машини, які стояли під знаками, то це нікому не заважало? І в туалети ходили під паркани сусідніх будівель та магазинів. А коли перенесли, то відразу стало незручно?
Вячеслав Показати IP 25 Жовтня 2016 21:08
Не місце там візовому центру. Там мають бути"головними" туристи. За туризмом майбутнє Луцька.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus