USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку вітали тих, «до чиєї роботи мають претензії УБОЗи». ФОТО

16 Липня 2013 11:38
У Луцькій міській раді відбулися урочистості з нагоди Дня бухгалтера.

Так, понад півсотні бухгалтерів зібралося у залі міськради, аби почути привітання з нагоди професійного свята.
Спочатку їх привітали баяністи, які зіграли для присутніх класичні твори.

Перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук (на фото) наголосив, що саме від роботи бухгалтера залежить стан розвитку підприємства чи організації, адже «коли є розуміння керівника і бухгалтера – тоді структура процвітає».

«У нашій державі - багато законів, підзаконних актів, вам доводиться чимало працювати. Свято значиме, від вашої роботи залежить спокійний сон керівника, а тоді і успішна його робота на благо держави», - додав віце-мер.

Також Святослав Кравчук зазначив, що робота бухгалтера - дуже складна. Вона, мовляв, вимагає пильності, відповідальності.

«До вашої роботи мають претензії різні УБОЗи, інші служби, але головне, щоб ви залишалися жінками. Чисто жіночого щастя вам! Сімейного благополуччя та розуміння від керівництва», - побажав він.

До вітальних слів долучилися секретар міської ради Григорій Пустовіт та начальник міського управління фінансів та бюджету Лілія Єлова.

Кращих бухгалтерів відзначили подяками та вручили цінні подарунки.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus