USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку «взялися» ремонтувати мости. ФОТО

15 Серпня 2013 12:35
Здійснити капітальний ремонт на вулиці Гнідавській, де зараз дорожнє покриття у жахливому стані, чиновники обіцяють до зими, інформує Четверда влада.
Частину цієї вулиці уже ремонтували торік. Однак зробили капітальний ремонт тільки на 300 метрах вулиці.
Тоді заступник директора департаменту ЖКГ Луцької міської ради Микола Осіюк вважав, що решта вулиці перебуває у нормальному стані. Протягом зими та останніх злив у Луцьку, на Гнідавській, з’явилися ями метрового розміру. Найгірша ситуація неподалік тролейбусного депо, біля моста через Стир. Тут постійно велика кількість автомобілів, а дорожнє покриття обмежує швидкість руху до 20-30 кілометрів на годину.


«У планах - капітальний ремонт цьогоріч на вулиці Гнідавській. Там ще перехрестя Молоді-Соборності будемо завершувати, Набережну і тоді вже до Гнідавської. Мабуть у вересні завершимо», - каже Осіюк.

Також Микола Осіюк запевнив, що цього року моста укріплять, а наступного – розглянуть проблему «ширше».
Подібна ситуація трапилася і на мосту вулиці Шопена. Цю проблему посадовці також уже вирішують.
«Там на минулому тижні я виїжджав з мостозагоном, вони його повністю обстежили. Вони складають відповідний дефектний акт і складають кошторис. Десь на цьому тижні має бути кошторис», - сказав чиновник.
«На цей момент обстежили і все. Ну незначний обсяг, не підмило його там, нічого, просто трішки зверху осунувся грунт, на який під час будівництва без основи поклали бетонну бокову стієчку. Утворилося пару поребриків і так далі. Тому такий незначний, можна сказати «косметичний» ремонт: установлять поребрики, підбетонують стінку і так далі. Фахівці зробили такий висновок», - підсумував Микола Осіюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus