USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку ярмаркував столичний високопосадовець. ФОТО

29 Жовтня 2013 12:16
Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України - керівник апарату Олександр Сень, сьогодні, 29 жовтня, перебуває на Волині з робочим візитом, - повідомили у прес-службі Луцькради.
Олександр Сень відвідав сільськогосподарську ярмарку у Луцьку й ознайомився з цінами, якістю продукції, поспілкувався з фермерами і зробив висновок, що на Волині збережене село. «Волинь у цьому напрямку працює добре. Як споживач, я задоволений цінами», – сказав Олександр Сень.
Зі слів заступника голови обласної Асоціації фермерів Олега Галасуна, у Луцьку фермерам надали майданчики для постійної роботи трьох ринків сільськогосподарської продукції, ще обладнали 13 місць, де можна торгувати молоком.
Зокрема, на ринку біля РАЦСу, де побував заступник міністра, щовівторка і щоп’ятниці реалізують продукцію 22-25 представників особистих та фермерських господарств. На інші ринки міста постачають продукцію 58 приватних підприємств, фермерів із Ківерцівського, Рожищенського, Горохівського, Луцького, Ковельського, Шацького та інших районів.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
H2O Показати IP 29 Жовтня 2013 14:30
А типу ярмарок під заступника Міністра зробили?:) Чогось і у будній день? Завжди по суботах, а тут бац - "гість" приїхав, ай-да Карпюк "своїх" збирати!:) Показуха блін!!!
Ярмарки Показати IP 29 Жовтня 2013 14:59
Для Н2О повідомляємо, що ярмарки відбуваються біля РАГСУ - щовівторка та шоп'ятниці, по вул.Глушець - щочетверга та щосуботи, крім того щосуботи проводяться ярмарки на вул.Єршова (біля ТК "Глобус")
H3O до Ярмарки Показати IP 29 Жовтня 2013 15:39
Для H2O, і не тільки....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus