USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку є одне таксі, що возить безкоштовно інвалідів

8 Липня 2011 10:29
У Луцьку одна зі служб таксі обіцяє безкоштовно возити інвалідів опорно-рухового апарату та зору.

Як повідомили у Луцькій міській раді, таку акцію, назвавши її благодійною програмою «Соціальний автомобіль», запровадила служба «Морячок-Таксі».

Як ідеться у повідомленні муніципалітету, це зроблено «з метою поліпшення умов соціальної адаптації людей з обмеженими можливостями».

Програма діє з 1 липня 2011, і, запевняють у міськраді, відтепер діятиме постійно.

Як повідомив диспетчер служби «Морячок-Таксі», така програма дійсно у них працює, для чого з усього автопарку виділений «один черговий автомобіль». Викликати його можна з 8:00 до 20:00.

Щодо обмеження у відстані поїздки, то такої не існує – повідомила диспетчер. Хіба що поїздка повинна бути в межах міста Луцька, й, крім того, не може бути «з однієї вулиці на сусідню».

Скористатися послугою «Соціального автомобіля» мають право інваліди зору першої групи, а також інваліди опорно-рухового апарату на візках. У «Морячок-Таксі» попередили, що людина на візку повинна мати супроводжуючого. Окрім того, охочий скористатися такою послугою повинен повідомити дані посвідчення інваліда диспетчеру, та пред’явити його водію таксі.

На питання, чи дійсно така послуга буде діяти постійно, у «Морячок-Таксі» відповіли: «Поки що так».

Довідково:

Телефон служби «Морячок-Таксі» - (0332) 20-30-20
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тетяна Показати IP 8 Липня 2011 13:28
хороша ідея, здивувало _ "Поки що так"
boXer до Тетяна Показати IP 8 Липня 2011 16:23
могли бы уже всем инвалидам по опорно-двигательному аппарату предоставить такую услугу, а цель просто создания видимости помощи инвалидам вобщем-то и так ясна...С таким фейс-контролем никто не захочет заморачиваться...Аж целый один автомобиль...Круто...
пан Коцький Показати IP 8 Липня 2011 20:59
Ось нещодавно мені прийшло повідомлення з того морячка, мовляв, буде значно дорожче. Овва, подумав я, чого б це...а тут таке. Тоді все ясно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus