USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку з ДВК «зникають» печатки

7 Лютого 2010 12:26
Волинський сайт біло-блакитних із самісінького ранку почав фіксувати порушення на виборчих дільницях.
Так, на сайті волинських регіоналів, у розділі «Порушення під час виборів» йшлося про те, що на ТВО №22, м. Луцьк, ДВК №71, котра розмістилася в обласній лікарні, на момент початку голосування у сейфі не було печатки.
«Це не порушення. Справа в тому, що печатка зранку перебувала не в сейфі, а в мене, тобто, в голови ДВК», - сказав голова ДВК №71 Вадим Ковальчук у коментарі «ВН». Він додав, що печатка була «на руках» через те, що вранці таксі, із яким заключений відповідний договір, забирало із домівок членів ДВК, як представників «Партії регіонів», так і БЮТу. Тому й потрібно було поставити відтиски печатки у документах цієї служби перевезення пасажирів.
Також на сайті волинської «Партії регіонів» йшлося про те, що на ТВО №22, у Луцьку, на ДВК №45, «у сейфі не було печатки, що є грубим порушенням з боку голови ДВК, оскільки ця особа відповідальна за те, щоб печатка з моменту її видачі перебувала в сейфі».
У коментарі «ВН» голова ДВК № 45 Катерина Кузнєцова розповіла, що така інформація є неправдивою. Мовляв, печатка зранку у сейфі була. А відсутня вона була кілька днів тому, 2 чи 3 лютого, і відповідні пояснення вона надала ОВК. А скаргу про відсутність печатки у сейфі таки розглянули на засідання ДВК.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus