USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку за останню добу захворіло понад 500 людей

18 Листопада 2009 12:56
Станом на 9 ранку 18 листопада на грип та ГРЗ за останню добу захворіло 544 лучанина. Про це у коментарі «Волинським новинам» розповів начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Федір Кошель.
Федір Кошель зауважив, що всього за добу медики прийняли 1121 викликів, як первинних, так і вторинних. Із 544 хворих: 395 дорослих, двоє дітей та 119 дітей. Загалом, у луцьких лікарнях із діагнозом «пневмонія» перебуває 63 осіб. Одна людина перебуває в реанімації на апараті штучного дихання.
Головний медик обласного центру Волині наголосив, що в Луцьку наразі від пневмонії померло 3 лучан. Нагадаємо, що померлого вчора 18-річного юнака чиновник не відносить до луцьких жертв пневмонії. Федір Кошель вкотре розповів, що під час епідемії лучани помирають і від інших хвороб, приміром, онкологічних, інсультів, серцево-судинних захворювань, травм, отруєнь.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Куратор Показати IP 18 Листопада 2009 13:56
Сьогодні мені ще раз нагадали про можливу причину цього психозу. Так званий "римський клуб" (сьогодні, правда, прозвучало ще й прізвище Рокфеллер) прагне залишити на землі "золотий мільярд". І усі ці пташині та каліфорнійські грипи (і це ще не все) ні що інше, як продумана кампанія. А ми прості жертви - піддослідні миші. Ресурси планети вичерпуються, а комусь (читайте багатим світу цього) хочеться жити комфортно. Так ні, є зайвих 5 мільярдів, які цьому заважають. Я вже втомилась дивуватись і ображатись :( Приймаю все як є...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus