USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку заборонять вигул собак на територіях навчальних закладів?

24 Квітня 2013 09:30
Гуляти зі псами у Луцьку на територіях навчальних закладів, ймовірно, заборонять.

Так, на одній із сесій Луцької міської ради депутати вже приймали рішення про реєстрацію домашніх тварин, - інформує ТРК Аверс. За словами директора комунального підприємства «Ласка» Дани Новарчук, невдовзі у Луцьку з’являться білборди із закликом до лучан зареєструвати свого чотирилапого друга. Це можна буде зробити безкоштовно у електронній базі даних. Потому, кожному господарю доведеться сплачувати за собаку податок. У середньому - 2 гривні щомісяця.

Пізніше за ці кошти луцькі захисники тварин планують побудувати майданчики для вигулу чотирилапих. Вже на чергову сесію міської ради на розгляд депутатів вони готують розширеніший проект такого рішення.

Зокрема, у проекті пропонують заборонити вигул тварин на територіях поблизу навчальних закладів,
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
дядя Жора Показати IP 24 Квітня 2013 09:51
Да це давно треба зробити і не дискутувати!!! А ще Новарчук нехай своїх "друзів" з зупинок біля Там-Таму прибере і біля дитячої лікарні, а то блін - постріляю нафіг!!! Задовбали вже! Розвернули "діяльність", а прямих функцій не виконують зі своєю организацією!!!
тьотя Свєта до дядя Жора Показати IP 24 Квітня 2013 09:56
підтримую! створюють вигляд бурної діяльності - а нічого не роблять з бездомними собаками! то на вході до таких майданчиків для вигулу буде стояти фейс-контроль, щоб не пропустити туди бродячих псів?) чи де вони, бездомні, мають какати?)
Санітар Показати IP 24 Квітня 2013 10:04
Я б радив ще кульочки для г..на видавати власникам чотириногих друзів, і заставити їх прибирати за своїми чадами. Заборонив би вигул собак в парку... Відведіть їм місце для вигула і нехай туди їздять...
ua до Санітар Показати IP 24 Квітня 2013 10:14
а хто видасть бездомним псам такі кульочки?) і хто буде їх возити в парк на вигул? що це у нас в Луцьку за така "бездомніть в законі"??? правила мають існувати для всіх собак - і для хазяйських, і для бездомних. чого бездомні пси взагалі мають бути на вулицях, а не в притулках?
Мішка до Санітар Показати IP 24 Квітня 2013 11:31
Шановний Санітаре! Місце для вигулу має бути не одне, а на район по декілька! Якщо не в парку його відведуть, то де? Дайте місця для вигулу собак, відгородіть його, ми, власники чотирилапих друзів готові забезпечити на цих майданчиках відповідну чистоту та порядок! Деякі власники собак вже зареєстровали своїх підопічних та справно сплачують податок, але в замін нічого не отримують - лише заборони вигулу і т.д.!
гіцель Показати IP 24 Квітня 2013 10:23
Бездомих псів у притулок "Ласка", хай та жеруть, гавкають та сер.... За хазяйські собаки хай відповідає та прибирає господар. Вчора йду по вул. Кравчука а попереду мене чоловік з собачкою на повідку, яка в один момент зупинилася, наклала на тротуарі, а господар дивився в небо - ніби його це не стосуються. Завели собачку - так прибирайте після неї, або привчіть її до унітазу у квартирі...
Мішка до гіцель Показати IP 24 Квітня 2013 11:37
Де то було і коли саме, яка собака (порода)? Я в тому районі живу та знаю майже всіх власників та їх собак! Скажіть хто та я розберуся, більше такого не повториться!!!
D Показати IP 24 Квітня 2013 10:58
Поки назбирають гроші хоча б на один майданчик, то моя собака вже помре.
Мішка до D Показати IP 24 Квітня 2013 11:36
Згідний з Вами!
Ліля до D Показати IP 25 Квітня 2013 14:05
ото вже точно))) такі майданчики мали починати будувати ще за часів Кривицького. а гавна на вулицях більше від бродячих псів - де вони будуть "вигулюватись"? теж у спеціальних місцях - чи як і раніше: де заманеться?, а, Новарчук?;)
Ліля до D Показати IP 25 Квітня 2013 14:05
ото вже точно))) такі майданчики мали починати будувати ще за часів Кривицького. а гавна на вулицях більше від бродячих псів - де вони будуть "вигулюватись"? теж у спеціальних місцях - чи як і раніше: де заманеться?, а, Новарчук?;)
Мішці Показати IP 24 Квітня 2013 14:03
Власник худорлявий чоловік, бавить свого пса мячиком у парку за РАцСом. Прикмети собаки: схожа на овечку, шерсть кучерява біла, руда плямка на оці. Розберетесь - відпишіться.
Мішка до Мішці Показати IP 24 Квітня 2013 20:16
Завтра же, якщо зустрінемось, поговорю з ним та відпишуся!
Васько Показати IP 24 Квітня 2013 17:13
А оте шо жінки вигулюючи своїх малих дітей дають їм какати і пісяти в парках і т.д., бо "приспічило" і не прибирають за собою - то це як? Нормально?
Мішка до Васько Показати IP 24 Квітня 2013 20:18
Да перестаньте Ви один на одного лайно лити! Завжди треба з розумінням відноситись! Потрібні Закони та місця для вигулу - це самий правильний вихід з такого положення! Ну і не забувати, що з безпритульними друзями треба, щось робити (але факт - не травити)!!!!
Ліля до Мішка Показати IP 25 Квітня 2013 14:07
оце питання якраз і треба задати Новарчук, яка так активно за нас взялась і наших собак, а про двоврових собак забула.
100 до Мішка Показати IP 16 Травня 2013 20:01
100 відсотків. безпритульні собаки не повинні жити на вулицях - такого вже давно немає в сучасних європейських містах (Луцьк за це звання вболіває?;) але труїти їх - то не вихід. вони повинні звозитись в притулки (державні і приватні), але має бути жорсткий контроль за їх утриманням там. а то перетворили луцький притулок на гето для собак - ще й язик в когось повертається називати те місце "притулком".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus