USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку закоханих заставлять бігати одне за одним

5 Квітня 2011 13:49
У Луцьку в Парку культури та відпочинку імені Лесі Українки відбудеться акція «Добіжи до своєї половинки» - своєрідні «перегони закоханих» вкупі з намаганням звернути увагу суспільства і влади на аварійний міст у парку.

Аварійний міст у міському парку розташований біля головного входу до зоокуточка.

Учасниками акції, яка відбудеться середу, 6 квітня о 17:00 може стати пара хлопця і дівчини, готових побігати наввипередки.

«Кожен із учасників повинен буде перебігти на протилежний берег канави, через який перекинутий аварійний міст. .Але він не зможе скористатися аварійним мостом, адже це – небезпечно для життя. Для цього учасники скористаються іншим мостом, щоб перетнути водойму, який знаходиться трішки далі. Хто прибіжить першим у забігу, той отримає від нас приз», - каже один з організаторів акції Марія Доманська.

Організатори кажуть, що акцією хочуть показати, що нині лучани та гості міста користуються цим мостом, не зважаючи на заборону, – металевий дріт, який перегороджує їм шлях.

Кожного дня через цей міст проходять десятки людей, і сумнівно, що вони задумуються про небезпеку, яка їм загрожує, - запевняють організатори

В рамках акції «Добіжи до своєї половинки» запланований також збір підписів під Зверненням до Луцької міської ради щодо включення до бюджету-2012 проекту рішення про ремонт цього мосту.

Для показовості акції організатори та волонтери акції будуть одягнені в рятувальні жилети, чи надувні круги.

Довідково:

Акцію організовують учасники проекту «Академія практичної адвокації» Всеукраїнської громадської організації «Демократичний Альянс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Василь Давиденко Показати IP 5 Квітня 2011 21:18
Акцію організовують учасники проекту «Академія практичної адвокації» Всеукраїнської громадської організації «Демократичний Альянс» - маразм! Невже практична АДВОКАЦия - це бігати за дівками чи хлопаками по парку? Може варто зайнятись практичним застосуванням матеріального та процесуального права?
SET Показати IP 6 Квітня 2011 08:00
Василь Давиденко +1 ПІДТРИМУЮ!!!
Влад Кривицький до SET Показати IP 7 Квітня 2011 17:51
Можливо, особи, які залишають тут негативні коментарі стосовно роботи представників Демальянсу просто не розуміють значення понять " матеріальне та процесуальне право"??? Принаймні, таке враження складається!!! Демократичний альянс та проект " Академія практичної адвокації" - це не правнича організація, а громадська і її представники впливають на владу не через суди та інші правоохоронні органи!!! ...в даному випадку взагалі не говориться про адвокатську діяльність! Вивчіть закони, тоді судіть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus