USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку з’являться асфальтові річки з бруківочними берегами

8 Грудня 2009 11:13
У Луцьку після ремонтних робіт на вулицях тротуари облаштовуватимуть лише із бруківки або штучного каменю.
Луцький міський голова Богдан Шиба сьогодні, 8 грудня зауважив, що опісля капітального ремонту дорожнього покриття на луцьких вулицях тротуари облаштовуватимуть не із асфальтобетонного покриття, а лише із бруківки чи штучного каменю.
«Практику укладки пішохідної частини асфальтом і бетоном слід заборонити. Людям зручніше і експлуатація краща», - сказав Шиба.
Відповідне рішення із цього приводу має підготувати департамент містобудування, а черговий виконком – затвердити це нововведення.
Додамо, що міський голова і синоптики впевнені, що справжня зима розпочнеться наприкінці цього тижня, тому потрібно терміново закінчити ремонтні роботи на вулицях міста.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
OrestN Показати IP 8 Грудня 2009 11:35
це мав б робити мер міста з першого дня своєї каденції. а якщо це затівається перед місцевими виборами (30 березня) - то це піар! Ваш потяг пішов, пане мере!
Roma Показати IP 8 Грудня 2009 12:28
Як тільки Шиба побачив"красний день" в календарі..зразу почав своїми курячими мізками ворушити...Хай гляне як дорожники на Конякіна і ін.вулицях тротуари поробили, бордюри поставили і залишками від старого асфальту позакидали ями біля бордюр..Браво Шиба..Браво..
seal Показати IP 8 Грудня 2009 13:32
А заодне і Стир стане молочною річкою з кисільними берегами. А Сапалаївка перетвориться на потік джему. Скоро ж вибори.
Юка Показати IP 8 Грудня 2009 14:33
в плитку більше грошей можна "зарити", от і придумують ноу-хау. і яка мова може йти про кращу експлуатацію, якщо кластимуть все одно дешеву плитку, а вона аби рік полежала і не порозбивалася
OrestN Показати IP 10 Грудня 2009 19:55
рацпропозиція дійсно слушна: увесь тротуар покрити штучним каменем і тільки проїжджу частину заасвальтувати. Це практичніше і дешевше. тільки не треба було чекати перевиборів щоб це запропонувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus