USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку з’явиться кінна міліція

13 Липня 2010 10:47
Луцькі міліціонери незабаром охоронятимуть громадський спокій у центральному парку культури та відпочинку верхи на двох конях.
Таку інформацію повідомив під час оперативної наради луцького міського голови начальник Луцького міськвідділу УМВС у Волинській області Роман Крохмаль.
Міліціонер повідомив, що правоохоронці протягом трьох тижнів тренують двох коней для патрулювання. А також самі навчаються верховій їзді «аби працівники міліції не падали».
Крохмаль також розповів, що порядок у парку контролюють велосипедний і автомобільний патруль.
Загалом за повідомленням міліціонера станом на перше липня у Луцьку зареєстровано понад 7800 повідомлень громадян про злочин. З них відкрито 1241 кримінальну справу, що на 400 більше за аналогічний період минулого року.
Збільшується кількість випадків хуліганства та крадіжок. Кромаль пояснює це зменшенням мінімальної вартості вкраденого для порушення кримінальної справи.
Інші причини - безробіття та безпечність самих громадян. Наприклад, чимало крадіжок відбувається в громадському транспорті через те, що пасажири кладуть ціні речі на видному місці.
А от випадки пограбування трапляються рідше, приблизно одне на три доби, в порівняні з минулорічним, коли міліція фіксувала такі злочини щоденно.
За словами Крохмаля, швидкою здобиччю для «гоп-стопу» стають люди напідпитку, в яких легко забрати цінні речі. Розкрити такі злочини тяжко, тому що громадяни приходять до міліції не одразу, а на наступний день, коли відійдуть від похмілля.
Міліціонер радить на час відпусток не залишати без нагляду помешкання. Доручити слідкувати за квартирою чи будинком сусідам, охоронним фірмам або родичам.
Міліціонери розкривають приблизно половину злочинів, пов’язаних із заволодінням майна.
А от убивства, зґвалтування та розбійні напади за перше півріччя 2010 року були розкритті усі.
Нині в Луцьку є вісім дільниць. Крохмаль попросив луцьку луцьку раду допомогти обладнати центральний піст, що на проспекті Волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
маруся Показати IP 13 Липня 2010 10:54
а хто буде гамно прибирати?
VSC Показати IP 13 Липня 2010 11:08
"Нині в Луцьку є вісім дільниць. Крохмаль попросив луцьку" ?????????? И чего попросил? редактор Юра следи за ними в оба глаза. Или мне отправляй на вычитку.
Юрій Ричук до VSC Показати IP 13 Липня 2010 11:11
Домовилися. Давай адресу )
ььь Показати IP 25 Липня 2010 23:10
у начальства последние мозги высохли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus