USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку демонтували низку гаражів та торгових кіосків. Перелік

13 Жовтня 2015 12:12
Муніципальна міліція обласного центру активізувала демонтаж незаконно розміщених об’єктів на території міста.

Про виконання рішень виконавчого комітету щодо демонтажів на території міста та роботу департаменту муніципальної поліції з липня 2015 року під час оперативної наради сьогодні, 13 жовтня, розповіла директор департаменту муніципальної поліції Юлія Сиротинська.

З її слів, відповідно до переданих повноважень у частині проведення демонтажів незаконно розміщених об’єктів на території міста та покладених на департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради повноважень в частині виконання рішень виконавчого комітету у зазначеній сфері, 24 вересня демонтували три гаражі та торговий кіоск на газоні на вулиці Бенделіані, 1. Також 28 вересня знесли кіоск з торгівлі пресою по проспекту Молоді, 21, а також металевий гараж біля житлового будинку 21 на вулиці Товарова.

Окрім цього, 30 вересня демонтували чотирнадцять незаконно розміщених об’єктів на проспекті Соборності, 3, а 5 жовтня муніципальна міліція провела демонтаж десяти гаражів, що були розміщенні в охоронній зоні теплових мереж на вулиці Воїнів-інтернаціоналістів, 4 (у тому числі біля паркану дошкільного навчального закладу №10). Також на виконання рішення від 1 квітня 2015 року №183-1 «Про демонтаж тимчасових споруд на вулицях міста» демонтовано кіоск з торгівлі пресою на зупинці громадського транспорту «Стадіон», що знаходиться на проспекті Президента Грушевського, 7 б та торговий кіоск на розі вулиць Словацького-Винниченка.

Так, 12 жовтня розпочали демонтаж на незаконно розташованих об’єктів на вулиці Гордіюк 39, 23.

«Ця територія буде очищена до 14 жовтня. Департаментом заплановані проведення демонтажів з 15 жовтня у дворі на вулиці Воїнів-інтернаціоналістів, 4, 6, вулиці Кравчука, 22, 24, 28, 26 на виконання відповідних рішень виконавчого комітету від 07.10.2015 року. Департаментом нині ведеться підготовка рішень щодо очищення прибудинкових територій від незаконно встановлених споруд на всій території міста.

З початку 2015 року інспекторами відділу муніципальної дружини складено 369 протоколи про адміністративні правопорушення за статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення», - пообіцяла Юлія Сиротюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучанин Показати IP 13 Жовтня 2015 13:34
На Шота-Руставелі генделик знесіть, той що проти "сусідів" (між 9-м та 10-м будинками) бо скоро він переросте в мега пивнуху..
Анонім Показати IP 13 Жовтня 2015 14:15
... і не тільки. Одним словом, бардак.
Земляк Показати IP 13 Жовтня 2015 14:52
Когда уже перенесут старый рынок. Господин Романюк? Докажите, что вы мер , а не марионетка!
Тарас Показати IP 13 Жовтня 2015 15:25
На Воїнів-інтернаціоналістів ті декілька гаражів нікому не мішали. Стояли вони там вони скільки, скільки я тут живу, а це вже 11 років, і нікому не були потрібні. А тепер на місці тих гаражів просто виможенні площадки під них, машини паркують там же, тільки вже не під накриттям. Тоді скажіть будь ласка: для чого вся ця показуха перед виборами? Невже немає справді чим зайнятися корисним? Або ж хочаби розрізняти добро і зло! Доречі в одному з гаражів була оглядова яма, в яку зараз накидали гіляк, а не засипали її, а діти можуть впасти туди і травмуватися.
Олександр до Тарас Показати IP 13 Жовтня 2015 17:47
Різниця в тому, що там тепер якщо і паркуються то не тільки власники машин. І якщо потрібно ремонтувати тепломережі то машину в рази легше відсунути ніж гараж. А щодо ями то потрібно зобов'язати власника засипати її.
Сергій до Тарас Показати IP 13 Жовтня 2015 18:59
А хто коли-небудь питав чи мішають ті гаражі на Воїнів чи ні ? Захотіли найхитріші , то й поставили ні в кого не питаючи , головне аби їм добре . А на інших начхати . Це ж все-таки не приватний будинок , щоб кожен що йому заманеться , то і робив , де захотів гараж , там і ставив. Добре , що хоч перед виборами взялися , давно пора було ! А яму заставити засипати того , хто її викопав .
федя Показати IP 13 Жовтня 2015 21:47
А в інший районах міста коли наведуть порядок? і що там з квітковим ринком? так само як і з демонтажем антен з димарів???
Андрій Показати IP 13 Жовтня 2015 23:42
Демонтуй, не демонтуй, все одно получиш те, що хочуть зробити жильці будинку. А вони хочуть щоб гараж був біля будинку. Вкотре пишу фразу: те що неможливо заборонити, потрібно дозволити, але контролювати. Зараз реально гаражі стоять у дворах на місці стоянок для тимчасового відстою авто. А чому б не виділити місце в кожному дворі для гаражів і перенести їх туди? Тоді і машину, в кого немає гаража буде де поставити, і гаражі нікому не будуть заважати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus