USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Нововолинську тепер не продаватимуть із землі?

3 Серпня 2011 10:08
У Нововолинську на госпрозрахунковому ринку, що знаходиться біля стадіону «Шахтар» у центрі місті, реконструювали торговий ряд.
За словами начальника відділу торгівлі, побуту і захисту прав споживачів міськвиконкому Євгенії Гнатини, він давно вимагав реконструкції. Про це повідомляє Волинська ОДТРК.
«Нині – це сучасне приміщення для реалізації сільськогосподарської продукції, сільгоспвиробники можуть торгувати в створених для них умовах, поставлені лавки і стільці, щоб можна було присісти. Торговий ряд повністю накритий, щоб опади не перешкоджали», – розповіла Гнатина.
Реконструкції торгового ряду вимагали і жителі Нововолинська, і контролюючі органи: раніше овочі часто продавали просто з землі та за межами ринку.
Міська рада довго вела переговори про реконструкцію і нарешті досягла результату. «Облспоживспілка таки погодилася і виділила кошти на реконструкцію торгового ряду», – додала Євгенія Гнатина.
У сфері торгівлі Нововолинська діють 448 роздрібних підприємств, там працює понад 3 тисячі чоловік – це 18% усіх працівників міста.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus