USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У поліклініки нема грошей на сучасне обладнання

3 Листопада 2011 11:34
Луцька влада вимагає скоротити витрати на енергоносії у бюджетних установах. Мовляв, якщо в Ковелі на опалення одного квадратного метра площі витрачають в середньому 50 гривень, то в обласному центрі – 120-130.
Про це під час засідання виконавчого комітету розповів заступник луцького мера Василь Байцим.
Під час обговорення обсягу витрат за спожиті енергоносії у Луцькій міській госпрозрахунковій поліклініці заступник мера сказав, що бюджетні установи в середньому платять 120-130 гривень за опалення квадратного метра площі.
«Ми ставимо перед собою завдання зменшити цю суму до 70 гривень», – додав Байцим. Згодом, він зауважив, що в Ковелі цей показник становить 50 гривень.
Причиною такої заяви Байцима стала скарга головного лікаря міської госпрозрахункової поліклініки Євгена Шейка. Він розповів, що його установа за два тижні заплатила за енергоносії понад 6 тисяч гривень.
Шейко розповів, що заклад самоокупний і сплачує всі податки, відсутня заборгованість із заробітної плати. Загальна площа установи – понад 500 квадратних метрів.
«Через значні суми податків у нас немає вільних коштів на закупівлю сучасної та високоякісної апаратури. Таким чином, зменшення податкового тиску дозволило б нам осучаснити обладнання»,– зауважив Шейко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 3 Листопада 2011 14:07
От бідненький. А скільки він гребе з людей,хай іде ва лікарню працювати, там стільки йому не дадуть в лапку, які він ставить ціни захмарні і з горя людей наживається. Непотріб.
Лучанин Показати IP 3 Листопада 2011 20:01
"«Ми ставимо перед собою завдання зменшити цю суму до 70 гривень», – додав Байцим. Згодом, він зауважив, що в Ковелі цей показник становить 50 гривень." - А чому у Луцьку 70, а не теж 50??? Чим Луцьк такий особливий, чи 20-ку залишили собі на кишеню?
to Лучанка. Показати IP 25 Грудня 2011 12:39
а ти очі роззуй і почитай уважно, що установа самоокупна. Тобто за ті гроші "захмарні" (в порівнянні з чим?) йде утримання поліклініки. В мене завдяки йому дочці 2 рочки вже, а не потріб це ти напвено.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus