USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У районі Вересневе відкриють міліцейський пункт

20 Липня 2011 18:06
Жителі мікрорайону Вересневе міста Луцька просять відкрити в їх районі опорний пункт міліції.

Про це під час сесії Луцької міської ради 20 серпня повідомив начальник Луцького міськвідділу УМВС у Волинській області Роман Крохмаль.

Луцький міський голова зазначає, що, можливо, такий пункт буде відкритий у будинку культури Вересневого.

Загалом у Луцьку працює вісім опорних пунктів. У 60% з них проведений ремонт де більш суттєвий, де поточний.
Так на проспекті Грушевського планують відремонтувати пункт міліції до 1 вересня.

За словами Крохмаля, приміщення опорного пункту №3 міліції Луцька, що знаходиться на проспекті Волі у центрі міста, відремонтують до 20-ї річниці Незалежності України.
Депутат Луцької міської ради Олег Чернецький зазначив, що коли він був у цьому пункті, то побачив, що там «жахливий стан», який «лякає людей».

Крохмаль погодився, що приміщення опорного пункту, яке колись було підсобним приміщенням магазину для рубки м’яса, виглядає жахливо.

Головний міліціонер міста каже, що так як правоохоронцям приміщення виділяє міська рада, то і забезпечувати його меблями, апаратурою і ремонтом повинна вона. У цьому році на ремонт приміщення з бюджету було виділено 25 тисяч гривень. Гроші вже використані та відремонтовано дві кімнати.

Решту приміщення міліціонер обіцяє зробити «зусиллями лучан, які добрі наміри допомогти» міськвідділу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знаючий Показати IP 20 Липня 2011 18:18
Досить часто стан приміщень стає жахливим, в т.ч. завдяки постійному палінню цигарок в кабінетах працівниками міліції. На це також варто звернути увагу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus