USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Старому місті завалився паркан над «прірвою»

24 Липня 2013 15:15
Паркан в старому місті не довго провисів над триметровою прірвою. Про огорожу на Кафедральній, 13 ЗМІ вже розповідали. На місці, де тривають археологічні розкопки, «шукачі древніх скарбів» докопалися вже майже до людських помешкань, а будівельники оперативно перенесли паркан. Цим самим розширили межі майбутньої багатоповерхівки. Повідомляє ТРК «Аверс».

Нещодавно під огорожею вільно могла пролізти людина, тому що паркан місцями просто висів у повітрі. А сьогодні місцеві забили на сполох - огорожа все ж завалилася.

Цей паркан довго стояв на самісінькому краю котловану, де проводять археологічні розкопки. І от сьогодні - впав. Вже втретє, розповідають місцеві лучани. Поки огорожу відновлюють, межі архітектурних розкопок стають все ближчими до людських осель.

Місцева мешканка Софія розповіла: «Ну що я буду зі своєю хатою робити, як вона мені знов нахилиться? Вже ж було так, що зруйнувалися підвали під хатою. І стєнка, і все пішло… Ми там робили підлоги, - все на світі, бо ж там в мене стєнка отак перекинулася. І всьо летіло в хаті».

Місцеві скаржаться: до їхніх слів ніхто не дослухається. Після кожного падіння огорожі, його просто переносять все далі, відбираючи територію прилеглих будинків. Та будівельники, які приїхали ремонтувати паркан стверджують, що не виходять за рамки проекту, а дотримуються усіх норм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
цікавий Показати IP 24 Липня 2013 19:26
А кому належить цей будмайданчик? Боїтесь написати?
цікавому Показати IP 24 Липня 2013 22:04
земля у старому місті є державною власністю, це заповідник, він нікому з приватних осіб чи організацій належати не може!!!
Екскакваторщик Показати IP 25 Липня 2013 07:48
Пошліть туда КРАВчука, нехай "повозмущається" - він це дуже добре вміє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus