USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У ЦУМі «фестивалитимуть» луцькі мами. ПРОГРАМА

19 Травня 2013 08:00
Другий фестиваль луцьких мам розпочнеться у неділю, 19-ого травня, у ЦУМі.

Організатори, портал Луцьк-мама інформують, що реєстрація учасників розпочнеться о 15:00. Усф зареєстровані зможуть взяти участь у фінальному розіграші призів від спонсорів.

Наприкінці урочистого відкриття фестивалю о 15:30 виступлять діти з Центру творчого розвитку особистості «Територія щастя». А вже до до 17:40 учасники фестивалю зможуть взяти участь у 14 майстер-класах. Так, усіх бажаючих навчатимуть власнору чробити біжутерію зі стрічок, валяти войлок, малювати піском, розписувати кераміку та плести бісер. Також можна буде навчитися казкотерапії.

Під час фестивалю також можна буде потрапити на демо-урок ранньої англійської та у майстерню боді-арту. А вже о 16:30 відбудеться «Дефіле слінгомам».

Конкурси відбудуться о 16:40, а вже за годину розпочнеться розіграш призів серед серед зареєстрованих учасників фестивалю.

До 18:00 на території фестивалю відбуватимуться виставка-ярмарок виробів хенд-мейд луцьких мам (мило ручної роботи, вишивка, скульптура з сіна, листівки ручної роботи, вироби з полімерної глини, в’язані вироби тощо) та виставка конструкцій для переноски дітей віком до 2-3 років, які називають слінгами, майстер-клас «Знайомство зі слінгом».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus