USD 40.70 41.10
  • USD 40.70 41.10
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.25

У військовому ліцеї планують спорудити басейн

3 Січня 2013 17:12
Кошти на басейн на території обласного ліцею з військово-фізичною підготовкою вже є. Однак немає державного акту на право користування земельною ділянкою.

Про це повідомили у прес-службі ОДА в області.

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук провів технологічну нараду з фінансистами та будівельниками щодо завдань на січень щодо реконструкції, добудови та будівництва об’єктів соціальної сфери. «З початку року на ці потреби в обласному бюджеті закладено близько 35 млн грн. Після 15 лютого ми зможемо залучити вільні залишки, а вже потому піде фінансування за державними програмами», - повідомив голова облдержадміністрації.

Зокрема, обговорили питання спорудження басейну на території обласного ліцею з військово-фізичною підготовкою. Кошти в розмірі 9,3 мільйона гривень на його будівництво вже є, однак немає державного акту на право користування земельною ділянкою. Борис Клімчук дав завдання директору навчального закладу Павлу Боснюку вирішити це питання з Державною прикордонною службою України, якій ця земельна ділянка належить. І лише після того будівельники зможуть там розпочати роботи.

Окрім того, учасники обговорили питання добудови приміщень в обласному онкологічному диспансері, куди в майбутньому буде поставлено спеціальне дороговартісне обладнання (комп’ютерний томограф та лінійний прискорювач) від Фонду Рината Ахметова «Розвиток України». «Наше завдання підготувати приміщення, далі будуть працювати представники фонду», - сказав Борис Клімчук.

В обласному тубдиспансері будівельники завершують добудову відділення для лікування хіміорезистентних форм туберкульозу. Після оголошення тендеру, тут також реконструюватимуть старе приміщення конюшні під лабораторний корпус.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus