USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Волинському військовому ліцеї - 16-й випуск майбутніх захисників України. Фото

3 Червня 2017 16:47
Урочисті заходи з нагоди 16-го випуску ліцеїстів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні відбулися сьогодні, 3 червня, на Київському майдані у Луцьку.

Цього року документи про закінчення ліцею отримали 213 випускників, 150 з яких пройшли профвипробування і готові до здобуття подальшої освіти у вишах сектору оборони та національної безпеки. Про це повідомляє «Волинська правда».

Випускників із знаменною у їх житті подією – отриманням документів про закінчення ліцею привітали начальник Волинського обласного ліцею із посиленою військово-фізичною підготовкою Павло Боснюк, заступник голови Волиньради Роман Карпюк, військовий комісар Волинської області Роман Кулик, начальник управління ДСНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук, інші представники влади та силових структур Волині.

«Ця кількість випускників яскраво свідчить про патріотизм і відданість Державі цих молодих людей, які в час коли наша Держава веде війну, яка аназивається АТО, обрали своїм життєвим кредо захист Вітчизни», – зауважив начальник Волинського обласного ліцею із посиленою військово-фізичною підготовкою Павло Боснюк.

Найкращі педагоги та вихованці ліцею отримали нагороди та відзнаки. Також юнаки – вихованці та випускники ліцею продемонстрували присутнім свою майстерність і вправність у рукопашному бої.

Фото надали Інформаційному агентству Волинські Новини учасники урочистого дійства:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
юрій Показати IP 4 Червня 2017 05:56
приїдьте на 40-вий квартал і подивіться шо там наробили ваші випускники(майбутні захисники України) на вул. Наливайка накидали стаканчиків , набили стікла з пляшок від шампанського
Nastya Показати IP 8 Червня 2017 19:08
Юрій не видумуй ти не бачив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus