USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцький госпіталь переповнений пораненими бійцями

7 Жовтня 2014 13:44
«Тісно, але затишно», - стверджують поранені бійці, які зараз лікуються у Луцькому військовому госпіталі. Сьогодні їх тут аж 265, а це втричі більше пацієнтів, ніж зазвичай перебуває в медустанові, - інформує ICTV.

Як розповів медик госпіталю, усе почалося з подій під Волновахою. Звідти до Луцька на лікування та реабілітацію привезли 6 поранених. І сьогодні тут лікуються контужені, з серйозними переломами, травмами від уламків боєприпасів. Військові медики цілодобово чаклують над хлопцями, аби якнайшвидше поставити їх на ноги. Та окрім фізичних ран, тут намагаються загоїти й душевні. Вояки не соромляться ходити до психологів, аби позбутися нічних жахіть. «Дома і стіни лікують», - кажуть вояки.

Вони неабияк дякують волонтерам і медикам за підтримку, а на умови перебування у госпіталі зовсім не скаржаться, навпаки, стверджують, що усім забезпечені. І це сприяє їхньому якнайшвидшому одужанню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus