USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Волинському драмтеатрі штори не прали 25 років

13 Серпня 2010 17:28
Вперше за 25 років французькі штори Волинського обласного музично-драматичного театру вирішили привести до ладу.

Про це йшлося 13 серпня під час засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в області 19-ї річниці незалежності України, – інформує інтернет-видання «ВІП».

Начальник управління культури і туризму Волинської ОДА Володимир Лисюк розповів про те, що у Волинському облмуздрамтеатрі вирішили попрати французькі штори. Цього не робили вже 25 років. Але при пранні штори розлізлися. За словами Лисюка, вже закуплено матеріал, і швеї театру шиють нові штори.

Лисюк розповів, що ремонт всередині драмтеатру не вдасться завершити до Дня Незалежності. Але за кулісами це не буде видно.

Начальник головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства ОДА Юрій Куц поінформував, що на театрі вже ростуть дерева і подекуди облізла штукатурка.

Посадовець зазначив, що театр до Дня Незалежності ззовні підремонтують.

Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук вважає, що це називається «підлампічити трошки», бо цій установі потрібен повноцінний ремонт фасаду.

«Дерева не мають рости на криші... Поки дерева пиляйте», – сказав губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Оглядач Показати IP 14 Серпня 2010 00:03
Яке сьогодні число? А свято коли? Ось і штурмуємо, перешиваємо, ріжимо, фарбуємо і звітуємо. Совок фореве.
панна Показати IP 14 Серпня 2010 13:34
Страшно подумати, що б із нами стало, якби не свята!!! Французькі штори заговорили б французькою і тихо з розпачу розлізлися б на вікнах - просто на очах приголомшеної публіки!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus