USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У волинському місті - «нашестя» в туалети лікарень та кафе

14 Листопада 2013 13:29
Через відсутність громадських вбиралень у центрі Ковеля людям, які, приїхали до міста в справах, просто ніде справити нужду, - повідомляє «ПроКовель».
У пошуках таких місцин вони мусять «напрошуватися» чи то в лікувальні заклади, чи заклади громадського харчування (бари, кафе), відвідують і Будинок Рад. На сьогоднішньому черговому засіданні виконавчого комітету міської ради головний лікар Ковельського МТМО, член виконкому Олег Самчук пригрозив міському голові Олегу Кіндеру, що він більше терпіти цього безпорядку не має наміру.

«Працівники МТМО не можуть дати ради цьому нашестю, не встигаємо чистити вбиральні. А в лікарні, поліклініках має бути все стерильно, чисто. Я в лікувальних закладах для сторонніх попросту закрию туалети. Зрештою вже вирішіть цю проблему: поставте в місті кілька біотуалетів», - звернувся до мера Ковеля Олег Самчук.
ЧИТАТИ ЩЕ: У ВОЛИНСЬКОМУ СЕЛІ КАВКАЗЦІ «НУЖДУ ЗА ВЕРБАМИ СПРАВЛЯЮТЬ»
Олег Кіндер завірив присутніх, що за кілька днів проблему з громадською вбиральнею буде вирішено. За його словами, власник ресторану «Апельсин», що в центрі міста, обіцяв надавати в користування всім охочим громадську вбиральню закладу. Однак чи відомо це звичайним людям – залишається питанням.
ЧИТАТИ ЩЕ: ГРОМАДСЬКІ ВБИРАЛЬНІ У ЦЕНТРІ ЛУЦЬКА – НЕ ДЛЯ «СЛАБКИХ» НЕРВІВ. ФОТО
Олег Кіндер до себе кликатиме на конструктивну розмову даного підприємця з метою остаточно вирішити наболіле питання. Однак чи достатньо буде відкрити на території міста лише один туалет, про який йшла мова, головний лікар сильно сумнівається.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
WC Показати IP 14 Листопада 2013 14:05
а що в Луцьку не те ж саме?
Тартак Показати IP 14 Листопада 2013 14:53
Туалети є- відсутня інформація де вони знаходяться.
центровий Показати IP 14 Листопада 2013 17:08
Та коли вже запустять туалети в центрі Луцька? Нема куди сходити посурляти та похезати гостям та лучанам. Мер та заступники вам не соромно?
Василь до центровий Показати IP 14 Листопада 2013 17:25
В "Буратіно" сходіть, там точно безплатно, наш мер добрий.
Володя до Василь Показати IP 14 Листопада 2013 20:30
а я туда тільки тому і ходжу.
Нововолинець Показати IP 14 Листопада 2013 19:20
Аналогічне використання туалету Нововолинської поліклініки мешканцями при проході з центру міста на мікрорайон "шахтарський" і далі в напрямку сіл.
Повчимося у братів наших менших Показати IP 15 Листопада 2013 07:35
Харашо быть кошкаю Харашо - сабакаю Где хатишь там пис***шь Где хатишь там к***шь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus