USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Удар» Кличка визначив кандидатів до Луцькради

4 Жовтня 2010 13:06
Конференція Луцької міської організації партії «Удар» Віталія Кличка 2 жовтня затвердила список кандидатів у депутати по багатомандатних та одномандатному виборчих округах.
Очолив список в одномандатному окрузі приватний підприємець Сергій Новицький. Другий у списку – пенсіонер МВС України Сергій Матвійчук. За ним іде голова правління ВАТ «Рожищенська меблева фабрика» Олександр Герасимчук.
Замикають першу п’ятірку заступник директора з виробництва ТзОВ «Компанія «Калина»» Віталій Захарчук та викладач ФТС «Україна» Григорій Іваницький.
У 23-му мажоритарному окрузі партію «Український Демократичний Альянс за Реформи» Віталія Кличка представлятиме директор ПП «Нові мандри» Віталій Новицький.
В окрузі №21 - Віталій Захарчук. Приватний підприємець Роман Байбула став кандидатом у депутати міськради по округу №22, а Олександр Симоненко в 24-му окрузі.
Вітаючи кандидатів-ударівців, голова обласної організації партії Олександр Кропива наголосив на тому, що для молодої політичної сили ці вибори є дебютом. Тому під час процесу необхідно дотримуватися усіх вимог законодавства, аби у виборчої комісії не було юридичних підстав не включити кандидатів до списку в бюлетенях.
«Ми починали виборчий процес у парламентсько-президентській республіці, а продовжуємо в президентсько-парламентській. Ми усі переживаємо важкі часи, але цього лякатися не потрібно, я вірю, що усе буде гаразд. Я вірю, що ми пройдемо і переможемо», - підсумував Кропива.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
111 Показати IP 4 Жовтня 2010 15:49
Кропива О - це часом не той що пів міста без тепла держить щоразу.Ото удар у спину а може і нижче пояса для Вас люди.
Просто мужик Показати IP 4 Жовтня 2010 16:19
Цим ударом Кличко промахнувся трохи. Шкода...
угу Показати IP 4 Жовтня 2010 16:47
хай краще шиба вчасно платить за теплопостачання котельні , тоді і вода гаряча буде вчасно. а то розкрадають бюджетні кошти....
и.ю. Показати IP 4 Жовтня 2010 19:47
Серёга,удивил,вперёд и с песней!Поздравляю!УДАРим по скуке и невежеству.
Місцевий Показати IP 4 Жовтня 2010 23:12
"Шовковий" в Казахстан вивезли, свиснули тихенько котельню, а тепер бабло качають, да... засмутив мене Кличко...
оглядач Показати IP 5 Жовтня 2010 09:28
такого удару Кличко не отримував за всю свою спортивну кар"єру.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus