USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Українські артисти заспівали на Волині заради дітей-сиріт. ФОТО

3 Червня 2013 08:36
Народні артисти України Володимир Гришко, Павло Дворський, Ніна Матвієнко, заслужений артист України Адам Горбатюк, акапельна формація «Піккардійська терція» та церковні хори взяли участь у IV Всеукраїнському благодійному фестивалі «Волинський благовіст».
Захід відбувся 2 червня на території стадіону «Авангард».

Нагадаємо, під час фестивалю тривала виставка дитячих робіт, розваги та забавлянки, а о 17 годині відбулося урочисте відкриття IV Всеукраїнського благодійного фестивалю духовної пісні «Волинський благовіст».

До привітального слова долучилися голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря ПалиціНовий Луцьк» Ірина Констанкевич, голова Волинської обласної ради Володимир Войтович, народний депутат України Ігор Єремеєв, благодійник Микола Барабаш.

Зокрема, заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірина Констанкевич подякувала за прекрасну ідею об’єднатися навколо творення добра для дітей та для тих, хто потребує цієї допомоги.

«Адже найвищий прояв шляхетності людської душі – це вміння творити добро, бути милосердним, допомогти у біді, у скрутну хвилину», - каже Ірина Констанкевич.
За її словами, благодійні фонди, зокрема, благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», створені саме для того, щоб робити добрі справи.

У зв’язку з поганим самопочуттям Митрополит Волинський і Луцький Ніфонт не зміг особисто привітати лучан та гостей міста, тому зробив це у телефонному режимі.

Так, від імені митрополита Волинського і Луцького Борису Клімчуку, Ігорю Палиці, Володимиру Войтовичу, Ігорю Єремеєву та Миколі Барабашу вручили подяки за безпосередню участь у фестивалі.

Захід, метою якого був збір коштів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, організувала волинська єпархія Української православної церкви московського патріархату за сприяння Волинської обласної державної адміністрації та Луцької міської ради.














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus