USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Урочистості з нагоди Дня Конституції - у Ковелі. ФОТО

27 Червня 2013 14:50
Урочистості з нагоди 17-ої річниці прийняття Основного Закону України відбулися в сесійному залі Будинку рад у Ковелі.

Про це повідомили на офіційному сайті Ковельської міської ради.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Олег Кіндер. У своєму виступі він зауважив, що доля розпорядилася так, що саме наше покоління стало свідком народження суверенної держави, за свободу і незалежність якої боролися представники десятків поколінь. Необхідно пам’ятати, що Конституція за своїм значенням і роллю у суспільстві не може слугувати засобам у боротьбі різних політичних сил.

Міський голова подякував усій громаді за любов до рідного міста, за ініціативність, за розуміння і підтримку. Висловив також вдячність тим, хто конкретними справами і здобутками втілює в життя положення та принципи, які задекларовані в Конституції. Побажав міцного здоров'я, миру і злагоди, незламного духу та самоповаги, глибокої віри у гідне майбутнє України.

З нагоди Дня Конституції України Олег Кіндер вручив Подяки та цінні подарунки ковельчанам за значний особистий внесок у розбудову України, вагомі досягнення у праці, активну громадську позицію.
Урочистості продовжилися концертом за участю аматорських колективів міста та окремих виконавців. Зокрема свій талант учасникам урочистостей демонстрували вихованці студії естрадного співу «Надія», народна аматорська хорова капела, солісти Ольга Середа та Світлана Романчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus