USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

На Волині люди годинами не можуть потрапити до травматолога

2 Лютого 2016 22:22
Потрапивши до лікарні волиняни не отримують необхідну медичну допомогу - під кабінетом травматолога черга або лікар взагалі відсутній. Така ситуація склалася у Володимир-Волинському ТМО.

Про це повідомляє БУГ.

Прибувши до поліклініки, після 10-ої години, журналіст застав чергу біля кабінету.

Пацієнти розповіли, що чекають вони прийому із 8-ої ранку та лікаря немає, бо захворів, а заміни в лікарні не знайшлося.

Щоправда, травматолог із стаціонарного відділення повинен навідуватися, аби приймати хворих із «гострими» травмами.

Не менш важливим є той факт, що при появі журналіста травматолог прийшов із стаціонару та проводив прийом пацієнтів.

Коли журналіст відлучився, аби порозмовляти із головним лікарем Олександром Клачуком, травматолог повідомив, що повинен повертатися в стаціонар, а прийом продовжить після 13-ої години.

«В лікарні склалася така ситуація, що лікар–травматолог за сімейними обставинами відсутній, а замінити ми немаємо ким. Лікар із стаціонару приходить та проводить прийом, а пацієнти повинні вже почекати. А на рахунок тієї, що звернулася до вас, то люди звикли у нас, що вони прийшли і їм відразу повинні надати допомогу», – прокоментував ситуацію головний лікар Клачук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
життя - буття і пора Показати IP 2 Лютого 2016 23:53
Це в місті де керує пристарілий очільник так десь зо двадцять років.Міняйте владу , зміниться все решту. Не думаєте мізками вот і результат! Всі кадри в лікарні узгоджені з князем.Нових людей нє пущать!
11 Показати IP 2 Лютого 2016 23:54
в Рожищах взагалі кабінет травматоого на третьому поверсі в поліклініки ліфт ніколи непрацював як людині з серйозною травмою потрапити на прийом некажучи про людей похилого віку, біля кабінету також незкінечна черга бо приймає не 30 000 район один лікар зате терапевтів можна заблукати рожтешування кабінетів "дуже грамотне"
Василь Показати IP 2 Лютого 2016 23:55
І що? Ця новина може якось вплинути на щось, щось змінити? Ну нема лікаря! Їдьте в Євросоюз, ви ж так хотіли, там вас відразу обслужать. Одне діло коли лікар не справляється з своїми обов'язками, інше - коли туди ніхто йти працювати не хоче. Де ж ваша працьовитість, укроєвропейці?!
Metaller555 Показати IP 3 Лютого 2016 09:05
"А на рахунок тієї, що звернулася до вас, то люди звикли у нас, що вони прийшли і їм відразу повинні надати допомогу" - він взагалі адекватний чоловік? Чи вважає, що людина з поламаною рукою, яка німіє від болю, має стояти 2 години в черзі поки не втратить свідомість від больового шоку? Так, допомога повинна надаватись відразу! І це нормально. Це він, мабуть, звик пити каву годину, а пацієнти... А хай зачекають...
Хворий Показати IP 3 Лютого 2016 09:33
Локачинська ЦРЛ, безлад, надруга над хворими. з 9-00 до 10-30 п’ють каву, далі вештаються по коридорах поліклінники шукають один одного, з 12-00 п’ють по 100 грам бо день народження в когось у працівників. Вихід - потрібно хворому з полікліники ЦРЛ викликати 103 бо можна померти, "ГАНЬБА" Ващенюк Ігор Степанович! - за що Ви отрмуєте зарплату на посаді начальника управління хорони здоров’я Волинської ОДА??????
лучанин Показати IP 3 Лютого 2016 10:55
теж мені новина... у міській менше години в черзі до травматолога не сидів.
До " лучанин" Показати IP 4 Лютого 2016 11:57
Ти полішуку " лучанин". Що ти мелеш? В травмпункті міської лікарні черг майже немає, хіба яка аварія , або наплив людей. А якщо ти там часто буваєш, то може менше пий і дивись під ноги.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus