USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В інтернеті розкажуть, як, де, коли перевірятимуть підприємтсва

24 Квітня 2013 11:00
Cайт із графіком перевірок, на якому буде розміщена інформація про заплановані перевірки контролюючих органів суб’єктів підприємницької діяльності, запрацює на Волині. Про це голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук повідомив на спільному засіданні регіонального комітету з економічних реформ та регіональної ради підприємців в області.

«Бізнес має знати завчасно про перевірку, щоб планувати роботу підприємства. Президент України ставить чітке завдання – сприяти бізнесу, постійні перевірки дають абсолютно протилежний результат. Чесний бізнес для нас – попереду, оскільки підприємці створюють робочі місця та наповнюють бюджет», - наголосив голова Волинської облдержадміністрації.

За два роки в області кількість перевірок зменшилась утричі. У той же час спостерігається зростання обсягів сплачених податків, зокрема на Волині у першому кварталі цього року до бюджетів усіх рівнів надійшло 523 мілйьони гривень.

«Менше перевірок – більше надходжень. Це мають розуміти контролюючі органи краю і діяти, не створюючи перешкод бізнесу», - резюмував голова Волинської ОДА Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus