USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В кулуарах Луцькради депутатів закликають до стерилізації

25 Листопада 2009 11:03
Голова Волинського товариства захисту тварин Дана Новарчук у фойє зали засідань Луцької міської ради роздала обранцям луцької громади інформацію про стерилізацію тварин.
У двох аркушах ксеровідбитків формату А4 йдеться про те, що «програма стерилізації подаватиметься на розгляд наступної сесії». Волинське товариство захисту тварин виходом ситуації із бездомними тваринами у обласному центрі Волині вважає саме стерилізацію. Інформація захисників братів наших менших доповнена фотографіями котів, дітей і навіть мертвих собак. У листівках зазначено, що «бездомні тварини – це соціальна проблема! Тільки разом ми зможемо розв’язати її! Вони потребують нашої допомоги й захисту!».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юка Показати IP 25 Листопада 2009 14:07
щось давненько не було чути про притулок для бездомних тварин (то він функціонує, то ні). вирішили діло до стерилізації довести і на цьому покінчити справу. а кошти де вони візьмуть - теж у міськради? вона ж бідна як церковна миша
Лола Показати IP 25 Листопада 2009 15:25
Міськрада то бідна, а от про наших любих депутатів такого не скажеш. Хай би пропіарилися, зробили добре діло, рорзкрилигаманці заради життя тварин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus