USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Вам необхідно сплатити борг!», - лист Романюку. ДОКУМЕНТ

11 Лютого 2011 07:28
Голова правління банку "Форум" Ярослав Колесник нагадав луцькому міському голові Миколі Романюку, що до 27 квітня Луцька міська рада зобов’язана погасити заборгованість в сумі 10 мільйонів гривень.

Скан-копію листа на ім’я Романюка без будь-яких коментарів посадових осіб міськради розмістив 10 лютого офіційний сайт Луцької міської ради. Цікаво, що при цьому самим банком лист був висланий ще 18 січня.

"Відповідно до умов ...Проспекту емісії облігацій місцевої позики Луцька 27.04.2011 р. Емітент зобов’язаний здійснити погашення серії "В" загальною номінальною вартістю 10,0 млн. грн. - йдеться у листі.

"Беручи до уваги негативний досвід з погашення облігацій Луцької міської ради серії "А" у грудні 2009 року та значний резонанс на фондовому ринку України, просимо докласти максимум зусиль для завчасного акумулювання коштів для погашення облігацій серії "В", - пише Романюку глава банку "Форум"

У листі йдеться, що гроші треба перерахувати до 12 години 27 квітня цього року.

"Звертаємо увагу, що формування позитивної публічної кредитної історії дозволить місту у подальшому залучати інвестиції на фондовому ринку та реалізовувати інші інвестиційні проекти", - йдеться у листі банкіра Романюку.



Нагадаємо, у минулі роки Луцька міська рада тричі брала муніципальну позику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
дідо Показати IP 11 Лютого 2011 07:59
краще борги сплачували,ніж дахи ремонтували на ПРИВАТНИХ будинках за кошти всіх лучан.
бубус Показати IP 11 Лютого 2011 09:44
Є геніальне по простоті рішення проблеми:взяти в борг у приватбанку і віддати форуму.Га миколо!Принаймні це відтягне кінець міфу "Про геніального фінансіста" І повісь усі проблеми на шибу з БЮТом (насправді це їх вина),а сам чесно по-комсомольські подивись у вічі лучанам в особі вербоча і зої і йди у ...верховну зраду
Стрийко Показати IP 11 Лютого 2011 10:01
Кредити брались Шибою на піку росту доходів у бюджет. Хто ж міг подумати, що нагряне криза? У міськраді не було і немає нормальних аналітиків, які б могли спрогнозувати такий розвиток подій - завжди використовувався трендовий метод, до того ж тренд завжди мав бути позитивним (основний принцип чиновника - далі буде лише краще)!
Блін,вапше! до Стрийко Показати IP 11 Лютого 2011 11:59
Якщо не ставити, навіть, питання про те, що ніхто не прораховував прогнозу можливості віддати кредит, то на що ж шиба, тоді його, дійсно, витратив? У які заслуги бувшого "мега" можна його зарахувати?
Стрийко до Блін,вапше! Показати IP 11 Лютого 2011 16:05
Дідо написав, на що, з-поміж іншого, тратились гроші. Все-таки Шиба і дороги робив і себе піарив. Як на мене - не найгірший був мер.
ОНЛАЙН Показати IP 11 Лютого 2011 14:12
Можливо доцільно змінити ПЛАТІЖНОГО АГЕНТА на більш лояльного, або провести зустріч з власниками облігацій на тему "поступове погашення платежів". А платіжного агента цікавить тільки його відсоток і "піар".
Льолик Показати IP 12 Лютого 2011 10:19
Коля продай зерно верни кредит. Покайся.
Леся Показати IP 14 Лютого 2011 16:42
Борги мешканців Луцька за ком.послуги склали 40 млн. грн. Пропоную взаємозалік. А Шиба дороги недоробив, Романюк вперед!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus