USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Владі доведеться підвищити ціну проїзду вже навесні, - перевізники Луцька

9 Лютого 2011 09:56
Луцька влада не планує у цьому році підвищувати тарифів на проїзд у маршрутних автобусах.

На цьому наголосив, 8 лютого, на засіданні «круглого столу» з питань умов конкурсу на перевезення у місті Луцьку голова Волинської обласної асоціації автоперевізників Ігор Семеніхін.

«Однак, за прогнозами, навесні ціна на солярку підніметься до 12 гривень за літру. Крім того, нові умови проведення конкурсу стануть додатковим фінансовим навантаженням для перевізників. Тоді владі доведеться підвищити тарифи на проїзд. Хоча здається, вони не планують цього робити», - зауважив він.
Водночас заступник начальника Волинського обласного відділення Антимонопольного комітету України Сергій Луговий подякував Ігорю Семеніхіну за добру новину щодо тарифів.

«Мені приємно, що голова Волинської обласної асоціації автоперевізників виступаючи переді мною, публічно для всіх пасажирів сказав, що тарифи у цьому році підніматися не будуть. Це досить хороша новина для нас, для пасажирів», - підмітив Сергій Луговий.

Проте Ігор Семеніхін поспішив внести корективи в своє висловлювання.

«Я сказав, що керівництво міста не має бажання у цьому році піднімати тарифи. Якщо ж у березні солярка коштуватиме 12 гривень – нікуди ми не дінемося. Зараз усі перевізники виходять на нуль. Але якщо ціна знову підскочить, то ми або підвищимо вартість проїзду або поставимо автобуси і не будемо працювати», - сказав голова асоціації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
VSC Показати IP 9 Лютого 2011 12:42
И о чем сыр-бор? Сколько можно толочь в воду в ступе. Неужели тяжело рассчитать и утвердить на местном уровне калькуляцию стоимости проезда для каждого маршрута? Это что так сложно? Зачем тогда нам отдел (или как там оно называется в городской "раде"), отвечающий за работу пассажирского транспорта. Гнать всех нафиг, наберите на работу специалистов. Пока не будет элементарной калькуляции стоимости услуги, до тех пор перевозчики будут диктовать условия и ссылаться на магнитные бури и на изменение длины хвоста нильского крокодила.
Fantom Показати IP 9 Лютого 2011 15:30
+100 % добавити нічого..
Dyssja Показати IP 10 Лютого 2011 19:39
а підвищувати комфорт вони в якому році будуть?!
Блін,вапше! Показати IP 11 Лютого 2011 12:19
Канєчно! Тільки навесні! Коли "підножний корм" з землі полізе..А до весни ж, блін, майте совість..
Славко Показати IP 12 Лютого 2011 07:15
Треба низько вклонитись нашим благодійникам, які возять нас за найдорожчою в Україні ціною. Усім миром звернутись до міської ради, щоб встановила ціну за проїзд 10 грн. (можна 15), інакше бідні власники маршруток не зможуть вижити в цьому місті. В маршрутках встановити коробки для благодійних внесків, ніяких пільг! Хай жирують перевізники

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus