USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Власник може виселити людей із гуртожитку, – Кіндер

21 Червня 2011 17:04
Гуртожиток на вулиці Незалежності у Ковелі, мешканці якого хочуть приватизувати свої кімнати, справді перебуває у приватній власності.
Про це розповів міський голова Олег Кіндер, – інформує ЗІК.
За словами Кіндера, приміщення на вулиці Незалежності належало одному з найбільших будівельних підприємств міста – «Ковельпромбуду». Тут містилася адміністрація, а на двох поверхах облаштували гуртожиток.
Але багато років тому, стверджує мер, підприємство разом із належним йому майном змінило власника, тож будинок опинився у приватних руках.
Мер Ковеля зізнався, що власник може виселити людей із гуртожитку у будь-який момент. Але міська влада цьому нічим зарадити нездатна, адже закон – на боці приватного власника.
Нагадаємо, жителі гуртожитку поскаржилися депутату Волинської обласної ради Василю Байциму, що коли вирішили приватизувати свої кімнати, дізналися, що приміщення гуртожитку викуплене фізичною особою.
Байцим пообіцяв втрутиться у ситуації, але, за його словами, потрібно було ще з’ясувати, чи справді продали гуртожиток разом із людьми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
??? Показати IP 22 Червня 2011 11:55
"Але міська влада цьому нічим зарадити нездатна, адже закон – на боці приватного власника"... Було б бажання допомогти людям...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus