USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиньрада скликає позачергову сесію

2 Грудня 2013 12:44
Про скликання позачергової сесії облради відповідне розпорядження підписав голова Володимир Войтович, - повідомили у прес-службі облради.

Відповідно до частини 7 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування», статті 2.4.1 Регламенту обласної ради шостого скликання, голова Володимир Войтович підписав розпорядження про скликання позачергової сесії. Розглядатиметься питання «Про призупинення процесу підготовки до укладення Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом».

Сесія відбудеться в залі засідань обласної ради 4 грудня. Початок роботи о 10.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Андрій Показати IP 2 Грудня 2013 13:30
Ви тільки подивіться на наших чиновників.Вони знов зайняли вичікувальну позицію.Вони не мають власної думки з приводу тих подій які розвиваються в області і країни.Їм потрібно дочекатися як пройдуть сесії в інших областях.Вони не управлінці,не державні мужі.Вони не здатні управляти процесами.А некерованість ситуацією має тенденцію розвитку від поганного до ще гіршого.Чому 4-го,а не 3-го?Що немає гостроти моменту?Чи банальна боязнь?
я Показати IP 2 Грудня 2013 15:06
поддерживаю, сидят и ждут...
депутат Показати IP 2 Грудня 2013 15:20
і ні туда і не сюда... вичікують...
Лучанин Показати IP 2 Грудня 2013 15:21
Романюк швидко прийняв рішення під тиском громади - на завтра... якщо дійсно підримають страйк в Луцьку... то всі будуть під стінами облради... тоді ні Клім ні Войтович не викрутяться...
химера Показати IP 3 Грудня 2013 07:57
Уже давно є очевидним той факт, що так зване керівництво області в дійсності є таким собі викиднем. В очевидь не дивно, що живемо в повній д..., а шоумен Клим, це повна .опа. Мало того, що з себе дурня клеє,то він таких же клоунів на місцях тримає. Лишень подивитись на Горохівську дур..., Подейкують,що і в Іваничах така сама прид... сидить, у Володимирі скубастий диб.. та ін. Хана владі-повна деградація!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus