USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинська громадськість мітингуватиме у підтримку журналістів

12 Вересня 2013 13:43
16 вересня цього року о 12.00 по всій Україні відбудеться одночасна мирна акція, основною метою якої є привернення уваги громадськості до проблеми зі станом свободи слова та порушення прав журналістів, повідомили організатори заходу.

13 років тому, 16 вересня, у Києві зник Георгій Гонгадзе. Ця подія стала ключовою «точкою відліку» у стосунках влади і журналістів.

За станом на сьогодні ситуація зі свободою слова і професійною діяльністю журналістів в Україні дуже гостра: виконуючи свою роботу, журналісти втрачають не лише засоби діяльності (фото- і відеоапаратуру, диктофони), але й часто – здоров’я та життя.

Організаторами заходу на всеукраїнському рівні є НМПУ, НСЖУ, ІМІ, «Стоп цензурі» та інші.

Організатори акції закликають долучитися до акції - вийти на Театральний майдан о 12.00 у понеділок, 16 вересня. З їх слів – гучних дій не планують.

«Наше бажання - виявити солідарність із тими колегами, які потерпіли від свавілля правоохоронних і силових структур, політиків, представників влади в інших областях України», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Михайло Показати IP 12 Вересня 2013 15:29
Від неправдивої інформації волинських журналістів також варто захищатися!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus