USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські школи отримали понад 450 проекторів і майже стільки ж ПК

27 Серпня 2013 13:14
Зі слів волинських посадовців, освітяни нашого краю - досвідчені і кваліфіковані, вони постійно самовдосконалюються, освоюючи новітні педагогічні методики. А працюють учителі за найновішими освітніми програмами, інформують у прес-службі облдержадміністрації.
Зокрема, у 2013 році 238 учителів, які викладатимуть у 5-их класах другу іноземну мову та 197 учителів інформатики, які вестимуть цей предмет, теж починаючи з 5-го класу, взяли участь у тематичних семінарах, тренінгах та підвищили кваліфікацію на базі Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти.
«Парк» комп’ютерної техніки волинських шкіл торік поповнився 240 сучасними комп’ютерами, отриманими від Міністерства освіти і науки. Ще 245 комп’ютерів та 452 проектори закупили за кошти місцевих бюджетів та подарували меценати», - розповів під час оперативної наради голова облдержадміністрації Борис Клімчук.
«Можна впевнено стверджувати: наші діти, прийшовши до школи, отримають якісні і потрібні їм у сучасному житті знання та навички, які допоможуть у виборі професії та майбутньому дорослому житті», - резюмував Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ME Показати IP 27 Серпня 2013 16:24
Питання до автора статті: по-перше! 240+245 комп"ютерів це не вдвічі більше ніж 450 проекторів, як написано в темі. Очепятка? по-друге, цікаво було б почути скільки ТОЧНО техніки було куплено саме за бюджет, а то гаранта і його роботу скрізь піарять, а насправді грошей на освіту не дають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus